El Traxo wrote:pisau dunsejui minusa. nx floodinti bullshita?
Prof. Preobrazhenskis Sharikovui sake gi "na svojei stadii razvitija vi dolzni molciat i slushat, molciat i slushat!!!"
niekas cia ne floodina, patys ta darot. pats esu adminas vienam forume ir zinau kas tas yr.
psio. pasakiau viska. t.y.prisistaciau
dunse wrote:niekas cia ne floodina, patys ta darot. pats esu adminas vienam forume ir zinau kas tas yr.
Ir as ne viena foruma/saita paleidau. So? Floodas ir Afrikoj floodas. Ieskai endurkes, tai dek savo norus, ketinimus, savo patyrima, apzvalgas (dyno optional), susiaurink iki keliu modeliu - ir tikrai gausi gera MF advaisa. Arba ieskai chat-buddy ir toliau viskas px
dunse wrote:niekas cia ne floodina, patys ta darot. pats esu adminas vienam forume ir zinau kas tas yr.
Ir as ne viena foruma/saita paleidau. So? Floodas ir Afrikoj floodas. Ieskai endurkes, tai dek savo norus, ketinimus, savo patyrima, apzvalgas (dyno optional), susiaurink iki keliu modeliu - ir tikrai gausi gera MF advaisa. Arba ieskai chat-buddy ir toliau viskas px
nu tai vsio, baigiam cia diskusijas. yra tema endurkej. as cia tik prisistaciau, o klausimus jau jus pradejot uzdavinet:kas kaip kur kada
Labadiena, susinervinau.
Kas cia bl*d per supermamu svetaine na*uj?! Ateini pasiskaityt amebisku naujoku prisistatymu, o cia pripezeta b*z kiek lapu apie fanfalijas bl*d. Turi but prisistatymas ir paslovinimu/palohinimu vakariene, o ne politiniu paziuru diskusijos!
#Su salyga, kad per pirma registracija nespejau, bandau suspet per antra:
#--Motyvacis laiskas
Perskaiciau daug post'u ir pasirode, kad yra protingai rasanciu. norisi paskaityt daugiau. Atjautimo, supratimo ir pagarbos niekam nejauciu. ir nelaukiu. taip pat ir neteikiu.
apie motofrakcja suzinojau is www.
"lyrika ir motopezija beigi motoromantika" yra mizniu reikalas.
Litras - nebuvo, nera, bus.
uz vairo - 20 m.
unt ratelio - nevaziuoju, nepatinka.
nusmaugtu moto - 2;
pavoge -2;
turiu dabar - 2.
purvabridziai pagarbos nekelia, traktoriai irgi.
Nuo policijos su moto nebeges. ant 300 nevaziavau.
Dideliu avariju nebuvo.
Ant motociklo miegojau.