reik enduristu patarimo
koki reikala pervadint? ka reikia padet? ar tamsta tik ne po 1.2l melynos bankelas?tckd wrote:kazkada jau siuliau pervadint visareikala i gardenduro
tokiu budu iskartai visokius f650, xujef
padedant i vieta!
pirk tu ta saldytuva galesi pas karves pieno vaziot!
Last edited by Renaz on 06 Nov 2008, 23:56, edited 1 time in total.
Добро пожаловать нахуй
kaip zinia buvau uzsukes ten kur matociklu rankom Neliest!Renaz wrote: tai nusperdem, jami saldytuva ir laki pievom karviu melzt. tema uzdaryta. sekantis interesantas i studija!
(keista bet uzrasai kazkur dinge.. matyt kolekcionieriai isvoge)
aisku apipiso, nes telefonu klipsa turejo, o vietoj pasirodo tik uzkalama
bet tiekjautos ne apie tai kalba
uztatai pasukinejau Gaza ir sankaba pamaigiau klxketuripiam
ajnanax kai acistojo
dar maciau jauciu ziunes storanemarke, tai paziurejus i ja nusileido
ir nusiramines isejau namo.
less teeth, more tits.
Jou Pilkeriau, kai Renz saka, ku griauzmu mes galim raukt, kokia velnia tau reik. Ar tau blond ar ryzos labiw patink.
Nu gi cia to pati. jei nori skraidyt, jami krasavIka, jei nori turistaut ish mane perki BeMWe, jei perki F'ke tai skaitau planuok ne uz ilgo kazka pirkti vell. be dvasios ta fkie.
Karoc. nepisiu anrto minuso, nors noriu, pisiu pliusa nes ant Utenas yra gera trasa ir mes ten vasara paturejom gera sporto stovIkla. (ple prigerem juodai...ir Gytis prigere, nu.. bled buvo kaif).
Noriu prigert.
Nu gi cia to pati. jei nori skraidyt, jami krasavIka, jei nori turistaut ish mane perki BeMWe, jei perki F'ke tai skaitau planuok ne uz ilgo kazka pirkti vell. be dvasios ta fkie.
Karoc. nepisiu anrto minuso, nors noriu, pisiu pliusa nes ant Utenas yra gera trasa ir mes ten vasara paturejom gera sporto stovIkla. (ple prigerem juodai...ir Gytis prigere, nu.. bled buvo kaif).
Noriu prigert.
Renaz wrote:Visi jau pavargo klaust... Kur vaziuosi ponuli? Ar nuo asfalto nusiksi i miska miesto pasiziuret?pikeris wrote:tai vat ir as paklausiu sioj temoj- norec pirkt bmw f 650 . Tai butu kaip ir pirmas (neskaitant rusiskos technikos ) mano mocas. Bankas iki 7000 lietuvisku. Kaip su jo detalem. Ar sunku gaut , gal brangios nesvietnai. Ar kokio japono paieskot? Man jau galvu sopa nuo to galvojimo . Baisu apsi...saut
Last edited by Ziune on 07 Nov 2008, 00:08, edited 1 time in total.
ARBEIT MACHT FREI
aciu uz issamu reviuva. kaip pridera yra ir sekso elementu, ir dramatiskumo.tckd wrote: kaip zinia buvau uzsukes ten kur matociklu rankom Neliest!
(keista bet uzrasai kazkur dinge.. matyt kolekcionieriai isvoge)
aisku apipiso, nes telefonu klipsa turejo, o vietoj pasirodo tik uzkalama
bet tiekjautos ne apie tai kalba
uztatai pasukinejau Gaza ir sankaba pamaigiau klxketuripiam
ajnanax kai acistojo
dar maciau jauciu ziunes storanemarke, tai paziurejus i ja nusileido
ir nusiramines isejau namo.
Добро пожаловать нахуй
-
pikeris
Jo, Aliu trasa labai tinkama pagert. Paskui pakalnen nusvoliojys gali ir nusimaudyt prudeli tokiam dar. Visai mani subalamutinot. reiskias kad su bnw as aliu kalnan neuzvaziuosiu.Ziune wrote:Jou Pilkeriau, kai Renz saka, ku griauzmu mes galim raukt, kokia velnia tau reik. Ar tau blond ar ryzos labiw patink.
Karoc. nepisiu anrto minuso, nors noriu, pisiu pliusa nes ant Utenas yra gera trasa ir mes ten vasara paturejom gera sporto stovIkla. (ple prigerem juodai...ir Gytis prigere, nu.. bled buvo kaif).![]()
Noriu prigert.
Nene kolega, karves ne px, karves stiprina LR uki, o vaziavimas karviu melzt su BMW, stiprina raumeny bei sudaro gera vaizda. Veliau galima aptarineti motokulturizmo, beigi karviu kilnojimo aktualijas. Supraskite teisingai, aparats puikiai tinkamas ukio darbams dirbti.Ziune wrote:Ne nu jo
pisu Renui minusa, nes tipo karves tai jau px...
edit: ir as noriu prigert.
Добро пожаловать нахуй
nebeturiu paneigianciu argumentu
uz stipru raumeni +
Pilkeri, insbegesi, uzvaziuosi. Ir nesibalamutink, klausIk vIru.
uz stipru raumeni +
Pilkeri, insbegesi, uzvaziuosi. Ir nesibalamutink, klausIk vIru.
Renaz wrote:Nene kolega, karves ne px, karves stiprina LR uki, o vaziavimas karviu melzt su BMW, stiprina raumeny bei sudaro gera vaizda. Veliau galima aptarineti motokulturizmo, beigi karviu kilnojimo aktualijas. Supraskite teisingai, aparats puikiai tinkamas ukio darbams dirbti.Ziune wrote:Ne nu jo
pisu Renui minusa, nes tipo karves tai jau px...
ARBEIT MACHT FREI
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris