sitas nia._heyy wrote:o bet taciau uz maivymasi gauni minusa, o kaip alternatyva is savo puses pasiulyciau sita
http://cgi.ebay.co.uk/KAWASAKI-KLX-450- ... 240%3A1318
tckd kanopas buciuotu kiekviena kart pamates
Paporykit apie CCM 400
pons kaunieti!zhaltas wrote:is kitos puses, pagal vaizdeli nedauk betruksta iki motozabangu ;)
taiva.
kai paklausei konkreciai apie sakes konkreciai ir atsake
kai paklausei apie kazkoki ccm apskritai tai kalbam apskritai
beje jei kaune enduro reikia tik po pelkes maudytis
tai yra visokiu forksaiveriu, gali ir verstom siektiek prailginti
gyvenima pelkeje.
taip kad ne gany purgu ir pirk klxa, vito dar dirba!
less teeth, more tits.
Nu anas naglas . Prisiminiau ble ji. Nu gerai, metu koziri - NIVALIT*.
Tai tu nori smaugt, ar su kaunieciais po pelkes lakstyt. Jei smaug tai reik kroselkos - tokai priimta nuostata dabar, je ipo pelkes - gali imt belenka kas sveria nedaug, pradedant ttr ir baigiant belenkuo.
*- su salyga, kad DRZ nivalit, jo motoras nivalins nors ir sventintu vandeniu apslakstyk.
Tai tu nori smaugt, ar su kaunieciais po pelkes lakstyt. Jei smaug tai reik kroselkos - tokai priimta nuostata dabar, je ipo pelkes - gali imt belenka kas sveria nedaug, pradedant ttr ir baigiant belenkuo.
*- su salyga, kad DRZ nivalit, jo motoras nivalins nors ir sventintu vandeniu apslakstyk.
as kroso nenoriu, noriu kad butu lengvas, patikimas, su lenpom, su resursu , el starteris ir t.t. ir dar nebrangus.
nenoriu hi-endu - ismokt reik vaziuot pirma, bent penketa meteliu pasivazinet uzteks tikrai.
kas is tu uzgalastu topiniu hardu kai kitas per sona pisa su kokia afrika..
yra pavyzdziu, nemazai 
nenoriu hi-endu - ismokt reik vaziuot pirma, bent penketa meteliu pasivazinet uzteks tikrai.
kas is tu uzgalastu topiniu hardu kai kitas per sona pisa su kokia afrika..
jei manai, kad nusipirksi kazka, ko uzteks penkiems metams
tai skaitau drAsiai gali ishsipinti kasas nes to nebuvo ir nebus.
praktishkai nezinau nei vieno, kas diort baika explUatavo tiek fakin laiko.
Amerikonai sako - "nesu toks turtingas, kad pirkciaw pigu daikta.."
So, pirk WR' 2007 uz 16K.
Pagavai bacurs, ne?
Pagavai bacurs, ne?
zhaltas wrote:as kroso nenoriu, noriu kad butu lengvas, patikimas, su lenpom, su resursu , el starteris ir t.t. ir dar nebrangus.
kas is tu uzgalastu topiniu hardu kai kitas per sona pisa su kokia afrika..yra pavyzdziu, nemazai
ARBEIT MACHT FREI
ka reishkia pigu daigta?Ziune wrote:jei manai, kad nusipirksi kazka, ko uzteks penkiems metams![]()
Pagavai bacurs, ne?
![]()
zhaltas wrote:as kroso nenoriu, noriu kad butu lengvas, patikimas, su lenpom, su resursu , el starteris ir t.t. ir dar nebrangus.
kas is tu uzgalastu topiniu hardu kai kitas per sona pisa su kokia afrika..yra pavyzdziu, nemazai
mano nuomone uzh drzetkes kaina CCMas dar kokybishkesnis produktas.
tai klausimas ir buvo juzeriam, ar bent arciau priejusiem, o www skaityt mokam patys ;)
WR'o nepirksiu, man nepatinka, plius labai nekokiu artimu pavyzdziu per 2 metus apturejau ;)
p.s. apie 5 metus tai cia buvo kalba apie baiko tipa tam laikotarpiui, o ne apie to pacio baiko begalini tvarkyma beigi puoselejima.
Is 6m patirties neesu turejes daugiau nei 2m to pacio baiko ir niekam nelinkiu ;)
remas isvis i XR'o panasus 
edit: kai storms pries pirkdamas berga uzrode tuos ccm'us, tikrai nemazai vakaru prasedejau apie juos rinkdamas info, tiek istorija, tiek techninius sprendimus ir galiu pasakyti kad tikrai man tas ccm'as juokingas. bando kazka daro kazka, bet ne per ta gala
jau gas gas ar vokiskasis tm'as daugiau restepo is mano puses gauna nei tas ccm'as.
edit: kai storms pries pirkdamas berga uzrode tuos ccm'us, tikrai nemazai vakaru prasedejau apie juos rinkdamas info, tiek istorija, tiek techninius sprendimus ir galiu pasakyti kad tikrai man tas ccm'as juokingas. bando kazka daro kazka, bet ne per ta gala
jau gas gas ar vokiskasis tm'as daugiau restepo is mano puses gauna nei tas ccm'as.
bet an kiek, plasmases ir tos nuo ktmo 
o tai kieno variklis?
o tai kieno variklis?
Last edited by tckd on 08 Dec 2008, 11:47, edited 1 time in total.
less teeth, more tits.