req: ivairus
AHA! Guli gonzo man parduoti motoshope ukmerges gatvej, kadangi tingiu ir laukiu is kauno dar daliu, tai nelekiu atsiimti. ten presuojami o-ringai. SKaitai nuleksi ir paimsi uz mane?
PResas yra pas Blogi, ir mindugas turejo kazkada, ir pas mane ira... kas preso neturi, tas....
PResas yra pas Blogi, ir mindugas turejo kazkada, ir pas mane ira... kas preso neturi, tas....
zil130 wrote:Reikia 520 grandinës ujungiklio, gali buti ir presuojama, bet tada ir preso reiks.
su salyga, kad sujungimas ne vienas, kitus gausi grazinti. I Sneikus neeisiu, bet eisiu i garaqza apie 19:00. O bet taciau, man iki savaitgalio reikes presa grazint, nes yra dar vienas klientas.
zil130 wrote:Aha sujungimas bus nugriebtas, daba tep, Rytoj Whitesnake. Gal kas eina koncertan su presu kisenej?
Blecha skamba tai naglai, bet ner kas daryt, reikia.
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
beje, jei jau prakalbome apie kompiuterius, tai turiu pastebeti, jog telekomas (aciu, teo!) dave nauja interneta ir be abejo nauja dezute internetui (marsrutizatorius-routerys?).
tokiu budu papildau nereikalingu routeriu kolekcija iki 3vnt.
kam reikia, samavyvozo budu galite pasiimti ta elektronikos stebukla.
tokiu budu papildau nereikalingu routeriu kolekcija iki 3vnt.
kam reikia, samavyvozo budu galite pasiimti ta elektronikos stebukla.
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
labadiena,
reikalingas zmogus pabudeti rytoj pusdieni individualiame name vilniuje (beveik), kol statybininkai kazka montuos.
pabuvimo tikslas - kad nepavogtu, nes seimininkai negali (niekaip)
reikalavimai zmogui: jauna, simpatiska mergina su aukstuoji issilavinimu, nevedus (arba nesvarbu), liberaliu paziuru.
reikalingas zmogus pabudeti rytoj pusdieni individualiame name vilniuje (beveik), kol statybininkai kazka montuos.
pabuvimo tikslas - kad nepavogtu, nes seimininkai negali (niekaip)
reikalavimai zmogui: jauna, simpatiska mergina su aukstuoji issilavinimu, nevedus (arba nesvarbu), liberaliu paziuru.
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris