ICE age - homemade spygliuotu padangu projektas
as butent taip uir darauRashyd wrote:O, Storms - PACAN! Sestadieni/sekm kvieciame i dvikove... tapeliu baloje... glaim net su priekaba naujaja privaziuot...
Dar tipsas... svarbus padangos ir varztu pasirinkimas, kolegos praktiak rodo paemus shudina padanga (E09) kietoka, mazi dygliai ir idejus palyginti stambius varztus tapo labai sunku uzmontuot. pasekoje pradurtos 2 kameros. darbas dar nebaigtas. AIskeja, kad priekine padanga yra iššūkis rimčiausias. siūlau nepadauginti su vaztu keikiu, galbut bverta kai kuriuos padangos dygliuose nesukti varztu. dar galbut preikiui geriausai eitu mano mineti 4.2mm plieno lakstu savisreigiai plisu 4mm nailonine verzle. Atminkime, kad priekui tenka mazesnis kruvis, nors svorio daug laikoma ant prirkio, bet jos vistik nedrasko variklis.
padanga michelin enduro competition ir i ja butent suju metalo samariezus
obet taciau mano nupirktoji testine partija 4.2x32 yra 1 cm per ilgi. todle ryt ieskosiu 4.2x20 ar kazko panasaus. nzn tik kaip bus su M4 verzlem su nailonu. tokiu seniuose nemaciau
edit: sabvaitgaliui manau nespesiu, ibo dar neturiu gumos paklijavimui beigi nesu ne kart pac montaves endurinio rato...
beto vilius remonte ir mane veza husabergo brolis karosa
edit2: pasirodo sensejus bande apgaut neviena karta!
mano kukliais paskaiciavimais i 1 padanga sueis minimum 250 sriubu
Last edited by storms on 08 Jan 2009, 23:26, edited 2 times in total.
em o as kaip tik pajamau kietam gruntui skirta donora. tai sakai dabar apsigalvot ir imt minkstam gruntui? dar nevelu apsigalvot, nes donora gausiu tik savaitgaliRashyd wrote:............, kolegos praktiak rodo paemus shudina padanga (E09) kietoka, mazi dygliai ir idejus palyginti stambius varztus tapo labai sunku uzmontuot. pasekoje pradurtos 2 kameros. ......
jei sugebesi sumontuot - tai isloshi...
beje, garaze turim kazkokios pusfures kamera - cia tiems kam reikai gumos layeriui...
beje, garaze turim kazkokios pusfures kamera - cia tiems kam reikai gumos layeriui...
_heyy wrote:em o as kaip tik pajamau kietam gruntui skirta donora. tai sakai dabar apsigalvot ir imt minkstam gruntui? dar nevelu apsigalvot, nes donora gausiu tik savaitgaliRashyd wrote:............, kolegos praktiak rodo paemus shudina padanga (E09) kietoka, mazi dygliai ir idejus palyginti stambius varztus tapo labai sunku uzmontuot. pasekoje pradurtos 2 kameros. ......
beje, dar vienas momentas kuri supratau siandien bebrowsindamas (aisku ne darbo metu) apie padangu dygliavima: imi ir suki. ir nepisi niekam proto. suki bilenka ir bilenkaip. o tada smaugi. like no womorrow!_heyy wrote:em o as kaip tik pajamau kietam gruntui skirta donora. tai sakai dabar apsigalvot ir imt minkstam gruntui? dar nevelu apsigalvot, nes donora gausiu tik savaitgaliRashyd wrote:............, kolegos praktiak rodo paemus shudina padanga (E09) kietoka, mazi dygliai ir idejus palyginti stambius varztus tapo labai sunku uzmontuot. pasekoje pradurtos 2 kameros. ......
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
a skaitau kokis skirtumas? priekis zemiau bus ir stopas geriau lups, tik tiek...
storms wrote:skaitau ji siuometu randasi, ibo yra projektas prasmauk ant ledo su SM!mindaugasa vol.2 wrote:khmmm.. prasome atsargiai svaidytis zodziais!
nuotrauka - zachiotas.
akiniai kam? apakino shviesa, kai is virshaus nusileido?
beje, skaitau kitamet ice padangu tema gali atsirasti ir panasoniku skyrelyje.
nubet idomu vistiek skaitauRashyd wrote:a skaitau kokis skirtumas? priekis zemiau bus ir stopas geriau lups, tik tiek...
storms wrote:skaitau ji siuometu randasi, ibo yra projektas prasmauk ant ledo su SM!mindaugasa vol.2 wrote:khmmm.. prasome atsargiai svaidytis zodziais!
nuotrauka - zachiotas.
akiniai kam? apakino shviesa, kai is virshaus nusileido?
beje, skaitau kitamet ice padangu tema gali atsirasti ir panasoniku skyrelyje.
nakagi
varztai pasirodo tinkamiausi man 4.2x25. dedu saibas ir verzle su nailonu
su salyga kad pries tai buvusi kompozicija visiem labai patiko, imetu tokiapacia kompozicija

varztai pasirodo tinkamiausi man 4.2x25. dedu saibas ir verzle su nailonu
su salyga kad pries tai buvusi kompozicija visiem labai patiko, imetu tokiapacia kompozicija

Last edited by storms on 17 Feb 2009, 10:37, edited 1 time in total.