Anoniminiu moto blaivininku kampelis
turbo - hi end - weekend.efk0nas wrote:Vakar nusigėriau kaip kiaulė: vežamas namo ant viso Vilniaus per langą rėkiau "pasitrauk! kas į Kuršėnus?!"; žiede prie žalio tilto bandžiau išlipt iš važiuojančios mašinos, kad duot gale sėdinčiam bachūrui į dūdą, nes pasakė, kad mano subas nekala į klyną; ilgai įtikinėjau degalinės operatorę parduot man dvi skardines alaus už 10 Lt. Ir dar kažko nepamenu. Žodžiu, į klubą nestosiu
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
valstybes politika duotoju klausimu yra valstybes
alkoholio pardaliojimas geltonsnapiams, moment klijai naktiniuose kioskuose ir gamintoju isterija del reklamos draudimo taip pat yra ne mano nosies problemos
atidariau sita skyreli daug kuklesniu tikslu: a vdrug atsiras motofrakcijoje (nepaklausi - nesuzinosi) dar vienas zmogus, kuriam nera aktualus alkoholis?!
a? kas tada?
o jei po visa ko (po kokius metus trukusiu disukusiju) vienas kazkuris ims ir prades maziau vartoti???
arba aplamai nustos?!
tai cia butu toks antras, is fantastikos srities, tikslu

alkoholio pardaliojimas geltonsnapiams, moment klijai naktiniuose kioskuose ir gamintoju isterija del reklamos draudimo taip pat yra ne mano nosies problemos
atidariau sita skyreli daug kuklesniu tikslu: a vdrug atsiras motofrakcijoje (nepaklausi - nesuzinosi) dar vienas zmogus, kuriam nera aktualus alkoholis?!
a? kas tada?
o jei po visa ko (po kokius metus trukusiu disukusiju) vienas kazkuris ims ir prades maziau vartoti???
arba aplamai nustos?!
tai cia butu toks antras, is fantastikos srities, tikslu
cross cojones PC