laba,
vokieciu ebejui nauji shudeliniai minikai aina po 70-80 eur. 150eur, - tai jau vandeniu ausinamas.
pardavejai siulo parsiusti i lietuva uz ~120eur, pasiorganizavus sitos ishlaidos atkristu.
gal sakau, kas nors gundytusi?
mintis butu susirasti patalpa, kad butu galima ziema pratemti linksmiau, o kol oras leidzia ir lauke butu fun.
?
nuash su sunaus pirdalietu pasimalu su dideliu malonumu. net su salyga, kad anas vabshche vos vaziuoja.
skaitau dziaugsmo tai atneshtu tas pocket baikas.
tik ka nuejo vienu dylu 5vnt. nauji h2o baikai, geresni tokie. 800eur.
mindaugasa wrote:nuash su sunaus pirdalietu pasimalu su dideliu malonumu. net su salyga, kad anas vabshche vos vaziuoja.
skaitau dziaugsmo tai atneshtu tas pocket baikas.
tik ka nuejo vienu dylu 5vnt. nauji h2o baikai, geresni tokie. 800eur.
gediminas wrote:
ka su mtb darysi? po miesta ar rimciau?
Rimciau tikrai ne. (gal)
Uzteks man pramogu.
Turiu kolega, kuris ce kiauras. Tai gydo ir mane, kad dviratis negali kainuoti 1000 LT, o as (silpnavalis)- sutinku. Delto galvojau pradziai imtis BMW Lifestyle (R) :) ~800EUR, bet tokia pacia komplektacija (sudedamosios), pas koki nors FUJI kainuoja tik kokius 1500-1700 LT. Delto pagalvojua, kad biski negerai butu ismesti didele suma pinigu uz branda....
krastai uzdeciau minusa jeigu cia dalyvautu! nes pasjuos net ant duru iskabos nera kad zinot kur yejimas! irdar buvau su geriausiu kostiumu bet y semaka atsisest pasedet nepasiule!!