Raisciai, meniskai ir kita gastronomija
Negaliu nesikeikes. Deciau rashydui minusa achujebyb@#$na Uz tokios temos sukurima. Nes supainiojo mano jin ir jan ilgius. I daba jauciu vazinesiu nevirsydamas 35km/h.
Bet kadangi su salyga kad pikti liezuviai plaka jog Rashydas gali vienu mostelejumu permest mano stubura is esamos vietos i triusikus.
Zodziu susilaikau.
P.S. O yra apsaugu nuo rasydo pykcio?
Bet kadangi su salyga kad pikti liezuviai plaka jog Rashydas gali vienu mostelejumu permest mano stubura is esamos vietos i triusikus.
Zodziu susilaikau.
P.S. O yra apsaugu nuo rasydo pykcio?
Last edited by Kamstis on 21 Apr 2009, 00:13, edited 1 time in total.
С голой бабой трудно спорить!!!
breisus jamsi? duosi pasimatuot?Rashyd wrote:kad akmeniu mushamu shetonas mane... ble
kanopa pasveiko... nzn kaip.. t.y. nesugedo. t.y. atleike. nors vaikstau kaip antinas dar, bet
turekit raumeny.... raumenai sake padejo... aciu. smaugiam uz 2 savaiciu...
pas simona yra tik M
sake greitu metu Xl ar XXl netures...
nu biski pasimokes del raisciu, skaitau imsiu nx..
imsiu asteriskus cell XL. Beje, jei tavo didele kanopa, gal tiktu XXL kelis nuo 43,1+ cm, yra pigeu pas siuliecius robertsmx.lt
imsiu asteriskus cell XL. Beje, jei tavo didele kanopa, gal tiktu XXL kelis nuo 43,1+ cm, yra pigeu pas siuliecius robertsmx.lt
storms wrote:breisus jamsi? duosi pasimatuot?Rashyd wrote:kad akmeniu mushamu shetonas mane... ble
kanopa pasveiko... nzn kaip.. t.y. nesugedo. t.y. atleike. nors vaikstau kaip antinas dar, bet
pas simona yra tik M
panasu kad ir man xl ajnaRashyd wrote:nu biski pasimokes del raisciu, skaitau imsiu nx..
storms wrote:breisus jamsi? duosi pasimatuot?Rashyd wrote:kad akmeniu mushamu shetonas mane... ble
pas simona yra tik M
42 cm
galesiu nuomoti nepigiai gonkems...
Sako asteriskai zymiai geriau apgula ir laikosi (galima tvirtinti prie batu), bet susidevi greiciau nei EVS (kiek suprantu raisteliai ten visokie). O bet taciau yra zapchasti pirkt, taip kad nebeda... Astersiksu TOmas N turi - skaitau gali padiamonstrot...
Sako asteriskai zymiai geriau apgula ir laikosi (galima tvirtinti prie batu), bet susidevi greiciau nei EVS (kiek suprantu raisteliai ten visokie). O bet taciau yra zapchasti pirkt, taip kad nebeda... Astersiksu TOmas N turi - skaitau gali padiamonstrot...
storms wrote:panasu kad ir man xl ajnaRashyd wrote:nu biski pasimokes del raisciu, skaitau imsiu nx..
storms wrote: breisus jamsi? duosi pasimatuot?
pas simona yra tik M
42 cm
Last edited by Rashyd on 21 Apr 2009, 15:47, edited 1 time in total.