Naujiems MF nariams (prisistatymai)
-
Gangas
Vietoj prisistatymo...
Patarimas adminams: padaryt sita tema matoma visuose skyreliuose.
As kelis metus skaiciau man idomias temas (Enduro) net nesuzinojau apie sita tema ir galvojau, kad forumas kreivas, useriai trinami/dingsta be priezasties ir po kazkelintos registracijos istrynimo atsibodo vel ir vel registruotis ir daugiau nesiregistraves skaiciau. Iki siandienos, kai uzsiregistravau n-taji karta, prireikus parasyt skelbima ir buvau sumaltas su sh, kad nezinau kazkokiu taisykliu, kurias pasirodo galima rasti tik su zemelapiu, jei po visas temas neziuri.
Sia zinute rasau, kad userio daugiau netrintumet, nes rasyt ne i tema nemegstu, labiau patinka paskaityt. Skaityt uzsiregistravus geriau del daugelio dalyku, tai ir nauju zinuciu atsekamumas, ir norimu temu prenumerata.
Patarimas adminams: padaryt sita tema matoma visuose skyreliuose.
As kelis metus skaiciau man idomias temas (Enduro) net nesuzinojau apie sita tema ir galvojau, kad forumas kreivas, useriai trinami/dingsta be priezasties ir po kazkelintos registracijos istrynimo atsibodo vel ir vel registruotis ir daugiau nesiregistraves skaiciau. Iki siandienos, kai uzsiregistravau n-taji karta, prireikus parasyt skelbima ir buvau sumaltas su sh, kad nezinau kazkokiu taisykliu, kurias pasirodo galima rasti tik su zemelapiu, jei po visas temas neziuri.
Sia zinute rasau, kad userio daugiau netrintumet, nes rasyt ne i tema nemegstu, labiau patinka paskaityt. Skaityt uzsiregistravus geriau del daugelio dalyku, tai ir nauju zinuciu atsekamumas, ir norimu temu prenumerata.
pzdc anonimas ble... -1
edit:
Kai i svecius ateini tai irgi sakai, atejau bo pas jus namuose telikas geriau rodo, jus mane ignoruokit as cia pasedesiu....
edit:
Kai i svecius ateini tai irgi sakai, atejau bo pas jus namuose telikas geriau rodo, jus mane ignoruokit as cia pasedesiu....
Last edited by Arvis on 23 Apr 2009, 16:06, edited 1 time in total.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
-
Gangas
Asaru niekas nelieja, pasiulymas buvo draugiskas ir geras, jei nelabai eina suprast ziurint is vidaus, tai ka padarysi.tckd wrote:tai jei uzsiregistravai kad tik idet skelbimus tai ir taip visi jau mate tavo skelbimus kitur. O skaityt ir toliau galejai neuzsiregistraves.
minusas uz toliau liejamas asaras!
Siaip apie mf anksciau buvau geresne nuomone susidares.
Netinka taipGangas wrote:Vietoj prisistatymo...
Nu tai labas rytas! Dar vienas!Gangas wrote:
As kelis metus skaiciau man idomias temas (Enduro)

P.S. Vis dėlto daviau pliusą už drasą
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
-
Gangas
Na, as patirties forumu valdyme manau siek tiek turiu, tai parodyt i klaidas galiu ;)efk0nas wrote:
Netinka taipPastabas gali rašyt nebent po prisistatymo. Ir po pusmečio kojinių plovimo beigi tualetų valymo
Siaip gaila, kad mf toks kulturos/welcome/tolerancijos lygis, na, bet lietuviai vieni kitiem priesais esame, todel visai nekeista ;)
OK, baigiu jus visus trukdyt, o ir gipsas trukdo, sunku cia vien kaire ranka mygtus spaudyt.