Namie nepavyks, teks ant kilimelio prie duru ;)_heyy wrote:as irgi megstu skaniai pavalgyti, dar gero alaus isgerti, tai nuo ryt eisiu vakarais pas ganga namie pasedet.
Naujiems MF nariams (prisistatymai)
-
Gangas
Kadangi turi patirties namuose sedint, tai gal kartu ir pakomentuosi ka jis galetu patvarkyt ar daryt kitaip, kad tau dar labiau ten patiktu._heyy wrote:as irgi megstu skaniai pavalgyti, dar gero alaus isgerti, tai nuo ryt eisiu vakarais pas ganga namie pasedet.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Gango postuose jauciamas kazkoks kaimo mociutes atodusio aidas.
Be to keisti norai visus pamokyt suvienyt
ir visa sita nori padaryt be olaus.
Man visada smagu pasijuokt, niekam nematant, sudabrydininku kampelyje skaitant kaip jiem nevalina, trukcioja, nesigazuoja, pakaba neatitinka individualiu reikalavimu
Ir is vis enduro skyreli siulau pervardint i jaunuju mechaniku kampeli. (jei vieni gali siulyt tolerancija ir savitarpio supratima kodel as negaliu sio bei to pasiulyt? )
Be to keisti norai visus pamokyt suvienyt
Man visada smagu pasijuokt, niekam nematant, sudabrydininku kampelyje skaitant kaip jiem nevalina, trukcioja, nesigazuoja, pakaba neatitinka individualiu reikalavimu
Ir is vis enduro skyreli siulau pervardint i jaunuju mechaniku kampeli. (jei vieni gali siulyt tolerancija ir savitarpio supratima kodel as negaliu sio bei to pasiulyt? )
С голой бабой трудно спорить!!!
Sveiki didziunai, kadangi jau susitepiau mundura ir buvau apzodziuotas visokiais necenzuriniais - prisistatau dar syk.
Algirdas Bakas, labai megstu motocyklus.
dar megstu purva ir visokius istvermes reikalaujanciu pasikatalinimus. gamta megstu. ir alu megstu. muzika su gitarom megstu.
nemegstu pasikelusiu piktu bedvasiu susireiksminusiu individu, bedvases muzikos ir submarinu is lukoilo nemegstu.
saliut!
nemegstu pasikelusiu piktu bedvasiu susireiksminusiu individu, bedvases muzikos ir submarinu is lukoilo nemegstu.
saliut!