Atejo biski padeveti amerikono asteriskai. NU ka atrodo gudriai, guli gal ir gerai - reik paadzastinti. Bet vistiek sulauzysiu, tik nezinau ar juos ar kanopa. Skaitau koki ketvirtadieni jau ir smaugtelsim...
Rashyd wrote:Atejo biski padeveti amerikono asteriskai. NU ka atrodo gudriai, guli gal ir gerai - reik paadzastinti. Bet vistiek sulauzysiu, tik nezinau ar juos ar kanopa. Skaitau koki ketvirtadieni jau ir smaugtelsim...
Rashyd wrote:Atejo biski padeveti amerikono asteriskai. NU ka atrodo gudriai, guli gal ir gerai - reik paadzastinti. Bet vistiek sulauzysiu, tik nezinau ar juos ar kanopa. Skaitau koki ketvirtadieni jau ir smaugtelsim...
jei mano zmona zinotu kiek tas moto stuffas ir tie patys motai kainuotu, jau gyvenciau vienas... su kokia nors kuno dalimi sukista i viena vieta! - nerizikuoju, tenka meluot!
didzhej wrote:jei mano zmona zinotu kiek tas moto stuffas ir tie patys motai kainuotu, jau gyvenciau vienas... su kokia nors kuno dalimi sukista i viena vieta! - nerizikuoju, tenka meluot!
Edit: maniškės pozicija paprasta: nupirk jai namą, baltą Porsche Carrera Turbo, duok smulkioms išlaidoms 10kEu per savaitę ir gali pirktis moto stuff'o kiek tik nori - jai mažai įdomu.
Reikia kurt slapta tema.
nes kaip manoji paprase kajeno - gavo modeliuka 1:53. Paskiau buvo garsas dinges namie. Siaip tai jo, jei as isleidziu x suma kazkam, tai butu gerai kompensuot x+n lygia dalimi i seima
Klausimas.
Ar butina po kelių apsaugom mautis spec kelnes (knee brace undersleeve), ar galima tiesiai ant kojos (nuogos)?
Jei nebutina, gal kas žinot ar yra skirtumas su ir be.
Šian buvau užsidejes, nu tai taip sakant kaip medines kojos, net nežinau ar dar detis ar ne.
ka keicia skeute medziagos? siaip rauna plaukus tos juosteles buna, siaip pritrina. jei slaunys ir blauzdos depiliuotos, gali nedet...
zil130 wrote:Klausimas.
Ar butina po keliø apsaugom mautis spec kelnes (knee brace undersleeve), ar galima tiesiai ant kojos (nuogos)?
Jei nebutina, gal kas þinot ar yra skirtumas su ir be.
Ðian buvau uþsidejes, nu tai taip sakant kaip medines kojos, net neþinau ar dar detis ar ne.