Raisciai, meniskai ir kita gastronomija

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Turiu Lous'inius, item nr. 20019221. Nepataikiau su dydžiu, tai nenešiojau. Perleisčiau už protingą kainą.

Image
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

Atejo biski padeveti amerikono asteriskai. NU ka atrodo gudriai, guli gal ir gerai - reik paadzastinti. Bet vistiek sulauzysiu, tik nezinau ar juos ar kanopa. Skaitau koki ketvirtadieni jau ir smaugtelsim...
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Rashyd wrote:Atejo biski padeveti amerikono asteriskai. NU ka atrodo gudriai, guli gal ir gerai - reik paadzastinti. Bet vistiek sulauzysiu, tik nezinau ar juos ar kanopa. Skaitau koki ketvirtadieni jau ir smaugtelsim...
smalsu!

didzhej
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

zinok nuostoliai, kainavo kaip garazo vartai...
didzhej wrote:
Rashyd wrote:Atejo biski padeveti amerikono asteriskai. NU ka atrodo gudriai, guli gal ir gerai - reik paadzastinti. Bet vistiek sulauzysiu, tik nezinau ar juos ar kanopa. Skaitau koki ketvirtadieni jau ir smaugtelsim...
smalsu!
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

jei mano zmona zinotu kiek tas moto stuffas ir tie patys motai kainuotu, jau gyvenciau vienas... su kokia nors kuno dalimi sukista i viena vieta! - nerizikuoju, tenka meluot! :)

didzhej
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

didzhej wrote:jei mano zmona zinotu kiek tas moto stuffas ir tie patys motai kainuotu, jau gyvenciau vienas... su kokia nors kuno dalimi sukista i viena vieta! - nerizikuoju, tenka meluot! :)
:-$

Edit: maniškės pozicija paprasta: nupirk jai namą, baltą Porsche Carrera Turbo, duok smulkioms išlaidoms 10kEu per savaitę ir gali pirktis moto stuff'o kiek tik nori - jai mažai įdomu. :roll:
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Reikia kurt slapta tema.
nes kaip manoji paprase kajeno - gavo modeliuka 1:53. Paskiau buvo garsas dinges namie. Siaip tai jo, jei as isleidziu x suma kazkam, tai butu gerai kompensuot x+n lygia dalimi i seima :)

didzhej
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

manishke uzhsimane raudono mersedeso. nedovanojau nieko, nes neleisiu tyciotis ish mersedesu. todel ish Lileikio nusipirksiu citroena!
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

kompensacijos antrai pusei turi eiti natura!
koks cia masinu pirkinejimas?
max kas gali buti, tai siuvimo masina zinger.
cross cojones PC
Shadow
Aukstadvario dievas

Post by Shadow »

As tai ko paprasiau, kad kelis simtus dadetu iki trukstamos sumos mano naujam motociklui. Dadejo. Esu be galo laiminga :D
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

Nu aš tai atidaviau savo ir viskas, dabar su dviračiu važinėju, kad tik mašinos pirkti nereiktų. :albino:
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

Klausimas.
Ar butina po kelių apsaugom mautis spec kelnes (knee brace undersleeve), ar galima tiesiai ant kojos (nuogos)?
Jei nebutina, gal kas žinot ar yra skirtumas su ir be.
Šian buvau užsidejes, nu tai taip sakant kaip medines kojos, net nežinau ar dar detis ar ne. ](*,)
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

ka keicia skeute medziagos? siaip rauna plaukus tos juosteles buna, siaip pritrina. jei slaunys ir blauzdos depiliuotos, gali nedet...

zil130 wrote:Klausimas.
Ar butina po keliø apsaugom mautis spec kelnes (knee brace undersleeve), ar galima tiesiai ant kojos (nuogos)?
Jei nebutina, gal kas þinot ar yra skirtumas su ir be.
Ðian buvau uþsidejes, nu tai taip sakant kaip medines kojos, net neþinau ar dar detis ar ne. ](*,)
_heyy
Aukstadvario dievas

Post by _heyy »

patogiau su kalgotkem.
nes be ju pritrina :(
gintaras13
Ganerio lankytojas

Post by gintaras13 »

Na ko gero geriau medines kojos kol su apsauga nei medines puse metu :oops:

As vat siandien irgi buvau nuvares i Ride.lt paveizet, tai sakau kita syki atvaryt reiks su baiku ir batais bo cia toks nestandartas gaunas....

O siaip kaip po dzinsais tai nusiziurejau kokius tai EVS uz 250 Lt tipo apsauga .... ziuresim kaip tiks prie batu ir koju :-k
Post Reply