linkai: kazkas idomaus eBay

Parduodu, perku, keičiu, dovanoju
Post Reply
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Ar gali man, tundrai, kas nors padėt surast Louis kataloge priekinio stabdžio "varlę" 2006 10-tai Ninzei? Užmačiau kažkokį tokį daiktą šiandien vienoj pardėj Kaune su Louis lipduku ant maišiuko, tik kad kitam motociklo modeliui.

Ačiū :prayer:
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

efk0nas wrote:Ar gali man, tundrai, kas nors padėt surast Louis kataloge priekinio stabdžio "varlę" 2006 10-tai Ninzei? Užmačiau kažkokį tokį daiktą šiandien vienoj pardėj Kaune su Louis lipduku ant maišiuko, tik kad kitam motociklo modeliui.

Ačiū :prayer:
cia tau ne luisas, o nepykitas gali padeti su PW (cia katalogas toks)
cross cojones PC
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Ne ten parašiau, sorry.

Bet sakau, kad mačiau šiandien kažkokią varlę su Louis lipduku ant maišelio. Vadinasi, ir tie prekiauja.
tckd
Dievas

Post by tckd »

efk0nas wrote:Ne ten parašiau, sorry.

Bet sakau, kad mačiau šiandien kažkokią varlę su Louis lipduku ant maišelio. Vadinasi, ir tie prekiauja.
tai tau varles reik arba belekad tik louis butu parasyta? :albino:
less teeth, more tits.
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

ir aplamai stabdziu varles yra nelygis. rimti bachuriukai ima banjo boltus i kuriuos sukasi slegio daviklis. anas ir alieka varles vaidmeni.
o taip daryti reikia todel, kad ant rimtu stabdziu cilindriuku varlem aplamai vietos gal net ner. ir jau tikrai ner vietos galinio stabdzio varlei ant rimtu pakoju (rear set angl.)
cross cojones PC
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

mindaugasa vol.2 wrote:ir aplamai stabdziu varles yra nelygis. rimti bachuriukai ima banjo boltus i kuriuos sukasi slegio daviklis. anas ir alieka varles vaidmeni.
Iliustracijų, dokit įliustracijų!
mindaugasa vol.2 wrote:o taip daryti reikia todel, kad ant rimtu stabdziu cilindriuku varlem aplamai vietos gal net ner.
Nu aš jau pastebėjau, kad ten armuotos šlangutės susuktos ir t.t. Gali būt, kad tą varlę nulupo su sąlyga, kad jai neliko vietos. Ale kol negausiu, nepabandysiu.
mindaugasa vol.2 wrote: ir jau tikrai ner vietos galinio stabdzio varlei ant rimtu pakoju (rear set angl.)
True. Kaip tvirtinau šitą varlę prie savo rimtų pakojų plačiau Nindzės darbščiųjų rankų būrelyje.
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

a man tai harliui varles reikia. Si kart net agrotiekimas nepadejo. Sake tokio traktoriaus nesuportina :(
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

ezhiukas wrote:a man tai harliui varles reikia. Si kart net agrotiekimas nepadejo. Sake tokio traktoriaus nesuportina :(
nepykitas yra visu varliu atstovas. ale uzmeciau aky i kataloga, tai hd nepaisho. hmm..
o pagal cilindriuka reikia parinkti. ar tas taip pat hd pagamintas?
cross cojones PC
ezhiukas

Post by ezhiukas »

nu ten realiai net ne varle, o hermetiskas, nesifiksuojantis jungiklis montuojamas i kontrolsus. Ebejuj yra ju pirkt - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0039201965 . Pagrindine problema kad man TA baigiasi ryt, o is ebejaus kol parvaziuos tai pora savaiciu uztruks. O ir siaip nepigiai gaunasi kaip uz toki suduka. Buvau evitoj, galvojau gal siaip koki jungikli pavyks parinkt. Bet nesigauna, sitas labai jau plokscias ir kontaktai per sona iseina.
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

supratau. is pradziu taip pat lemona ar evita norejau siulyt. bet jei neturi, tai neturi.
shumaheris kazkada turejo ir dar zadejo atvezti (garantuoju, kad neveze) tu slegio davikliuku, sukamu i banjo bolta. beda ta, kad dar ir to chytro banjo bolto reikia + gali nelabai vietoje atrodyti tokios primochkes and hd
cross cojones PC
ezhiukas

Post by ezhiukas »

na, reiks per pietus dar i lemona pabandyt nulekt, gal pas juos didesnis pasirinkimas bus nei evitoj. Banjo bolta tai zinau kas turi atliekama, bet ten sriegiai skirtingi eina pas skirtingus gamintojus, jamahinis harliui netiks...
Last edited by ezhiukas on 20 May 2009, 08:16, edited 1 time in total.
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

skaitau ezhy aik per motokrautuves. gal ka pripadabnysi...
Peace ДА!
ezhiukas

Post by ezhiukas »

Yvl wrote:skaitau ezhy aik per motokrautuves. gal ka pripadabnysi...
ciukcia ne durak, keliose jau buvau, niekas neturi :( Reikia gal dar pas koki dimka nulekt ar kaminska. Gal tie tures
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=40974

mazas tai tilps visur, laidus paimsi plonesnius ir ishvesi kaip noresi
ir t.t.
cross cojones PC
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

ezhiukas wrote: kaminska
!!!