beatodairiskai palaikau nomone. C02 negeris hardui._heyy wrote:c02 yra geras softinis variantas, nes kito var kaip ir nera. man jos kabino tiek ans smelio, tiek ant zvyro, tiek ant zoles. tik ju resursas 1000-1500 km.
turint normalius endurinius ratus (R18), labai puikiai eina mitas EF serija (ypac padunges su karunelemis), nes ji tas pats praktiskai kas C18-C20, tik pritaikyta FIM reikalavimams. bet brungu ir taip pat dyla greit.
taip pat siulau deti bent jau 120 plocio padunge, nes su tokia patranka 110 sueis kaip per sviesta.
veerubber padunges yra kaip ir vidutiniam gruntui skirtos, bet as jas priskirciau prie vidutiniam-kietesniam gruntui skirtu zvyrkeliniu, miskelio keliuku padangos. cia butu kaip ir krizinis variantas.
pabaigai eltraxui dabar reik susipirkti apsaugeles ir mokytis smaugti. visa kita ateis su laiku
Padnagnos
Добро пожаловать нахуй
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Kaip Rashydui pasakojo zuvedas pagal variklio/remo numeri:
Is gamyklos isriedejes 2001 kaip FC470e, turi 2002 FC550/6 varikli, uzdeta FE elektra.
Kaip man ji vadint? Angliski registravimo dokumentai minejo FE550, tai taip ir palikau registravimo pazymoje.
O siaip vadinu ji tiesiog anciuku, nes tais metais dar nebuvo FE550
PS 19 ratas gale ejo pas FC470e.
PPS o dabar atsakyk i klausima!
+2/-14
- Dzuku_Briedzis
- wundis
cia ne kam, o tiesiog teoretinis klausimas. kas butu jeigu butu, diskusija tsakant. bet hejus jau private isp*zdavojo tai nebesinori ir diskusijos test.tomasn wrote:o kam tau placiau?
del platesniu padangu krosiniams mocams, nei 120, labai abejoju. Gal ir yra, bet jauciu kaina gerokai didesne
+2/-14
- Dzuku_Briedzis
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
vakar dar užlėkiau į Mitą-moto. Dainiaus jau nebuvo, tai mačiau tik kas ant akių gulėjo - C18 (130 ir 120/90) ir berods C14. Jamt C18 ar reikalaut kitokių?
Po to buvau išlėkęs po Koralų miškus - nu blet juokingai su agsfaltinemis gaunasi, skaitau jei spėsiu - šiandien persimausiu.
p.s. prie "Gudelių šilo" užmatyti du su kvadais ir dvi kroselkos - aplinkelio statybose vandalino suplūktą smėlį :fubar: nemotofrakciniai netyčia?](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Po to buvau išlėkęs po Koralų miškus - nu blet juokingai su agsfaltinemis gaunasi, skaitau jei spėsiu - šiandien persimausiu.
p.s. prie "Gudelių šilo" užmatyti du su kvadais ir dvi kroselkos - aplinkelio statybose vandalino suplūktą smėlį :fubar: nemotofrakciniai netyčia?
How does you do?