Yvl wrote:
tai kad man siaip is viso px masinis furoras del nieko - Apple marketingistai tai irode dar karta.
OK, gal jis techniskai ir neblogas, inovatoriskas. bet man asmeniskai jo nereikia - didelis
Davai nepradedam iš naujo? Nei jis didelis, nei ką - pripratimo reikalas. Bet valdosi nu super patogiai, neturėjau dar patogesnio telefono. Gretimoj kišenėj nešiojamas darbinis HTC Touch Diamond rūko šitoj vietoj.
efk0nas wrote:
Davai nepradedam iš naujo? Nei jis didelis, nei ką - pripratimo reikalas. Bet valdosi nu super patogiai, neturėjau dar patogesnio telefono. Gretimoj kišenėj nešiojamas darbinis HTC Touch Diamond rūko šitoj vietoj.
Ir su viena ranka gali ji valdyti patogiai ?
Aš galiu. O ką, tavo ir letenėlės moteriškos?
Išsiimk soskę iš burnos pries kalbedamas
Gaidiskas tas "valdymas" su viena ranka. Imanomas bet nepatogus.
Pastoviai groj' muzons, uztenka viena mygtuka paspaust start/stop. Bet ieskotis dainu tai uzknis'. O esamesus typinu sankryzose. Ir apskritai - vasara su masina - amebiska. Su salyga, kad algos negavau, ir ner uz ka baka moto papildyt. Ka ten papildyt, pavalgyt.. amebizuoju;]
Skaitau vienas is geresniu sprendimu paskutiniu metu. Tiek vartotoju tiek ekologine prasme.
Speju po kokiu 3-5 metu pirkdami telefona pakrovejo komplekte tiesiog nerasit. BET! bus 3 galimybes - kraut per USB, naudot jau turima pakroveja arba pirkt atskirai.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Arvis wrote:Skaitau vienas is geresniu sprendimu paskutiniu metu. Tiek vartotoju tiek ekologine prasme.
Speju po kokiu 3-5 metu pirkdami telefona pakrovejo komplekte tiesiog nerasit. BET! bus 3 galimybes - kraut per USB, naudot jau turima pakroveja arba pirkt atskirai.
Girdėjom girdėjom. Kadangi pasirašė net tokie super eksliuzyvininkai kaip Apple, gal kažkas ir gausis iš šitos iniciatyvos.