ir pas mane tokie/panasus yr. is luiso. nereik man. niekam nereik
aciu
gonzai, o zinai pakalbam?
vat tavo meniska fotke mane sukrete.
pirmu zvilgsniu as joje pamaciau keturis gigantiskus vabalus-shudvabalius.
vabalai-shudvabaliai gresmingai blizgejo chitino sarvais sauleje ir atrode tobuli.
kaip kariai tuojau pakilsiantys i ataka pries tolimu galaktiku gyventojus.
gonzai, sutiktum buti vabalu-shudvabaliu-kariu vadu? uz kiek pinigu sutiktum?
mindaugasa vol.2 wrote:ir pas mane tokie/panasus yr. is luiso. nereik man. niekam nereik
aciu
gonzai, o zinai pakalbam?
vat tavo meniska fotke mane sukrete.
pirmu zvilgsniu as joje pamaciau keturis gigantiskus vabalus-shudvabalius.
vabalai-shudvabaliai gresmingai blizgejo chitino sarvais sauleje ir atrode tobuli.
kaip kariai tuojau pakilsiantys i ataka pries tolimu galaktiku gyventojus.
gonzai, sutiktum buti vabalu-shudvabaliu-kariu vadu? uz kiek pinigu sutiktum?
nuotraukos publikavimo pasekmeje, diagnozuoju gonzui shizofrenija: 'mes' ir 'mes'
kas 'mes'? su kuom ten 'jus'?
taciau tuojau skubu nuraminti, kad shiza nera baisiau uz skydliaukes funkcijos sutrikimus, ka siandien man diagnozavo Intrako serviso direktorius, kuomet paatviravau apie naktimis pilanti salta prakaita.
nekreipiam demesio i baubazo bandymus sujoti tiema: as realiai noriu zinoti, uz kiek varytum su vabalais i galktika?
pasakysiu kodel.
siandien pasakem prarabui, kad uz darbu organizavima ir prieziura mokesima jam 500lt.
ir sutiko!
sutiko!!
o bet cia reikia ziniu ir kvalifikacijos: brezinius skaityti, atsparumus paskaiciuoti, darbus organizuoti...
o vabalams vadovauti, kokia cia kvalifikacija??
vienzho, duodu 250 ir taskas.
?
haha, mindaugai... reikejo siulyt simbolinis mokesti 100 lt
skaitau prarabas nupis medziagu riebiau nei uz 500lt, dar biski nupis velniai, cia priklausomai kiek prarabas leis nupist... kaip skaitai?
mindaugasa vol.2 wrote:nekreipiam demesio i baubazo bandymus sujoti tiema: as realiai noriu zinoti, uz kiek varytum su vabalais i galktika?
pasakysiu kodel.
siandien pasakem prarabui, kad uz darbu organizavima ir prieziura mokesima jam 500lt.
ir sutiko!
sutiko!!
o bet cia reikia ziniu ir kvalifikacijos: brezinius skaityti, atsparumus paskaiciuoti, darbus organizuoti...
o vabalams vadovauti, kokia cia kvalifikacija??
vienzho, duodu 250 ir taskas.
?
tai prarabas biednas neliks. deklaruoja, kad rabatiagom i diena moka 125lt (cia grynais. bet tai kaip krize? as tiek niekad negaunu. reiks ait pas praraba dirbt,). o anie sako, kad 80. kur skirtumas? gal Sv. Onos baznyciai paaukoja?
ir t.t.