Su salyga, kad dirbu vandens siurbliu serviso inzinierium tikrai nerekomenduociau virint. Na nebet ta velena pakeist uztrunka 20 minuciu. Darbo ratas (ale propeleris) dirbant ten visokiu apkrovu patiria stumiant skisti. Tai odnako gal visgi UAB "Krumplitas" ? m?
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
gali nuraminti, kad krumplita uz shudinos pakojos istekinima (vamzdiz is diuralio ir pasiurkstintas pavirsius) paprase 50lt only.
darau pula, kad su pavirsiaus cementavimu is tdkc bus paprasyta ¬200lt.
kas daugiau?
mindaugasa vol.2 wrote:
bet matau jau antra kawasaki vandens siurbli paberta. ar tai reiskia, kad kwakalu ne tik remai nelaiko, bet ir vandens siurbliai??
aha, dar pakoju varztai, ir tada jau tepalo slanguciu aliuminiininiai prijungimai irgi dar nelaiko.
PS girdejau kryzius turi krumpalitos akciju, todel ir promoutina cia sitaip. uzslepta reklama - nekitaip.
Nu jei ne krumplitas tai yra dar kokia tai kontorele Snipiskese, berods Krokuvos gatvej, tai man per diena padare priekines sakes centrine asi su visokiais gudriais sriegiais ir netolygumais viso labo uz 100 ar 120 lt.
Neturiu as krumplito akciju, bet tikrai nemanau kad uz sita veleneli paprasys 200 lt. Bandyciau spet kad apie 30lt nu max 50.
Kiek prisimenu dantratis drepno greiciu dezei apie 50 lt stuka buvo.
Mano Sportsteriui tiltus kazkada isfrezavo su radiusais pjuviais, islengvinimais ir tt. is berods 30mm plieno, tai 600 lt buvo. Valanda darbo pas juos oficialiai kainuoja 40 lt. Tai nezinau ar pigiau imanoma, priedu, kad kokIbe nepriekaistinga. O ir seip gal kas zino analogisku imoniu, kurie padaro nuo A iki Z? Speju, kad tokiu turetu but daugiau, bet as neziau uztat ir pasiuleu.
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
Buvau šian krumplite.
Buvo pastebėtas uralo/dnepro reduktorius ir sena galinė žvaigždė nuo kažkokio moco kažkokiu būdu retauruojama, daugiau niekur nežiūrėjau ir neklausinėjau.