gonzas wrote:jojo, su apranga atrodai durnai. zhalta uzh tokia fraze siulau i garbes skyreli ir hanerio awardsa koki.
mano asmenine patirtimi, dar durniau atrodai, kai guli vidury gatves be jokios aprangos.
hahah! xarosh pizdet'
o brendi lakt ir prpisus vaziot girtam nakti su mocu cia i koki priza orentuojies?
Paantrinsiu kad kalba apie atsargu vaziavima su endurke i tashka B, saugiu greiciu. Tai tikrai kozha su absaugom +salmas+batai neblogiausias atvejis , nevarykit dievo i medi
gonzas wrote:jojo, su apranga atrodai durnai. zhalta uzh tokia fraze siulau i garbes skyreli ir hanerio awardsa koki.
mano asmenine patirtimi, dar durniau atrodai, kai guli vidury gatves be jokios aprangos.
hahah! xarosh pizdet'
o brendi lakt ir prpisus vaziot girtam nakti su mocu cia i koki priza orentuojies?
Paantrinsiu kad kalba apie atsargu vaziavima su endurke i tashka B, saugiu greiciu. Tai tikrai kozha su absaugom +salmas+batai neblogiausias atvejis , nevarykit dievo i medi
ðmeiþtas. niekada girtas nevaþiavau ir su tavim negëriau nei stiklinëlos.
hahah! xarosh pizdet'
šmeižtas. niekada girtas nevažiavau ir su tavim negėriau nei stiklinėlos.
Minde_Kei wrote:kadangi klausimas aktualus permetu sena Velnias patyrima ir kas man gavosi:
mano:
kaklo itvaras EVS RC evo - 160 doleriu ateina is USA
batai axo boxer - ispardavimas 100doleriu - ateina is USA
apranga - msr racing axxis - kelnes 30, dzersis - 13, pirstines 13dol. ateina is USA
akiniai - scott voltage x otg su nosies dangteliu - 30 dol
striuke - greciausiai Hein Gericke tik modeli reiks ishsirinkti is mototuareg.lt 150-200lt
+ 2 poros kojniu po 10 dol ir apatines pirstines ziemai, isvarancios prakaita i isore 10 dol
kai ateis is usa, prodysiu kiek gavosi ir kas gali padeti su ivairiais siuntiniais is ten
Lietuvoje su siuntimu atsistojo 1300lt, reikejo ilgai laukti kol suvaziavo viskas i viena vieta ir tada is ten per 7d atskrido i LT
jei kam idomu nedideliu siuntiniu paslaugos is USA i LT galite kreiptis i [email protected], rekomenduoju.
procesas: parodai ka nori pirkti, parasai ismatavimus dydi, jis pasako kiek kainuos lietuvoje, jei tinka 50proc avansas ir procesas prasideda
asterisk cell turetojai kiek virs 90 laipsn. dar gali susilenkt kanopa su apsaugom?
nes pvz posukyyy kada vidine koja istiesta, o isorine priklijuota prie bako buna sulenknta tikrai virs 90.ar nevarzo keliio judesio?
lankstosi ji ten tikrai virs 90 laipsniu ir kazkokiu ribojimo priemoniu nepastebejau. kitas reikalas, kad tos apsaugos saugo tavo kelia nuo lauzimo i priesinga puse. va pilno istiesimo kampa jau gali pats pareguliuot varztelio pagalba, tai yra arba 180 laipsniu, arba maziau, jei as neklystu