Bendras
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Keista, kad privačiame-bendrame parkinge jokios apsaugos nėra. Sakyčiau, geras laikas pakalbėt su kaimynais ir pasistatyt bent jau kamerą su įrašymu.Arvis wrote:vakar pacukai buvo parkinge isisuke ir visem draugiskai is baku gazoli nuleido. Kazkaip nejauku antsirdies patapo, tai ta proga prirakinau traktoriu grandine prie kanalizacijos vamzdzio.
How does you do?
pas mus tai yra padarytaEl Traxo wrote:Keista, kad privačiame-bendrame parkinge jokios apsaugos nėra. Sakyčiau, geras laikas pakalbėt su kaimynais ir pasistatyt bent jau kamerą su įrašymu.Arvis wrote:vakar pacukai buvo parkinge isisuke ir visem draugiskai is baku gazoli nuleido. Kazkaip nejauku antsirdies patapo, tai ta proga prirakinau traktoriu grandine prie kanalizacijos vamzdzio.
o bet taciau lupa mages tik daina
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
siandien sededamas garaze, sugalvojau paziureti kaip man vaziavosi si sezona. Rezultatas - ~9500 km su traktoriumi, ~4000 km su endurke ir keli simtai km su uralu. Skaitau puse b sezonas gavosi. Beveik viskas Lietuvoje, neskaitant keliu tusu Latvijoje ir vienos keliones i Suomija. Gaila neivyko planuota kelione i Faro. Na bet gal kitamet pavyks. O kaip jums sekesi vazinet?
Nuvažiavau kokius 150 km su kawa ir 50 km su cbezhiukas wrote:siandien sededamas garaze, sugalvojau paziureti kaip man vaziavosi si sezona. Rezultatas - ~9500 km su traktoriumi, ~4000 km su endurke ir keli simtai km su uralu. Skaitau puse b sezonas gavosi. Beveik viskas Lietuvoje, neskaitant keliu tusu Latvijoje ir vienos keliones i Suomija. Gaila neivyko planuota kelione i Faro. Na bet gal kitamet pavyks. O kaip jums sekesi vazinet?
Dar nuvažiavau apie 30kkm su Rextonu
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
su sąlyga, kad sezonas man prasidėjo tik nuo birželio
~ 4800 su harliu
~ 1000 su XRR
Keli tūsai Latvijoj ir vienas LT, dar paragavau Pabradės ir amebinių bei pakatuškinių raidautų
Kitais metais su drakonu galvojam numint kur į Faro alike. ~20 dienų, biudžetiniu būdu, max konfortas - palatkė kempinge. Smulkiau kur nors perpektyviniuose raidautų planuose. Aj dar Nordkapp galvoj reziduoja (...ką aš ten palikau?)
~ 4800 su harliu
~ 1000 su XRR
Keli tūsai Latvijoj ir vienas LT, dar paragavau Pabradės ir amebinių bei pakatuškinių raidautų
Kitais metais su drakonu galvojam numint kur į Faro alike. ~20 dienų, biudžetiniu būdu, max konfortas - palatkė kempinge. Smulkiau kur nors perpektyviniuose raidautų planuose. Aj dar Nordkapp galvoj reziduoja (...ką aš ten palikau?)
How does you do?