Du ypatingi padekojimai.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
tepalai serviseefk0nas wrote:Na, man tai dėdė kokiam servise tepalą pakeičia. Nei išsimozot nereik, nei sukt galvos dėl atrabotkės![]()
siurblys automatinis
automatas nešaudantis
nereisinanti reiserinė kawa
mintys apie pižoniškas audio/video cackas korėjų džipe...
ir įtariu, nuodėmių sąrašas dar nebaigtinis! Sakyčiau - ant Gėdos stulpo, bet abejoju, ar pakaks išrišimui?
Gražinkit fizines bausmes!
How does you do?
Nu, gal taip baisiai nereikia, atsiprašau
Pasakysiu paprastai: kaip patirtis parodė, man visai patinka prie motociklo/mašinos šiek tiek pasikrapštyt. O bet tačiau konkrečiai tepalo keitimas yra toks užknisančiai murzinas dalykas (knisiesi valandą, kol po plastikais atsuki filtą arba reik nurinkinėt plastikus; vis tiek pripurvini garažą ir pats išsimozoji; reik kažkur dėt atrabotkę), kad tie 10-20-30 Lt už patį jų pakeitimo darbą man atrodo labai nedidelis pinigėlis.
Visus kitus priekaištus priimu ir nei kiek nesigailiu
Pasakysiu paprastai: kaip patirtis parodė, man visai patinka prie motociklo/mašinos šiek tiek pasikrapštyt. O bet tačiau konkrečiai tepalo keitimas yra toks užknisančiai murzinas dalykas (knisiesi valandą, kol po plastikais atsuki filtą arba reik nurinkinėt plastikus; vis tiek pripurvini garažą ir pats išsimozoji; reik kažkur dėt atrabotkę), kad tie 10-20-30 Lt už patį jų pakeitimo darbą man atrodo labai nedidelis pinigėlis.
Visus kitus priekaištus priimu ir nei kiek nesigailiu
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas