Salmas
Labadien, gal yra ant Wilno motociklinyku su mazais arba blogiausiu atveju vidutiniais... (atitinkamai S arba M) ARAI salmais? O tai gal kur ant Wilno yra ARAI pardavykla, kad pasimatuot?
Susikloste labai liudna situacija. Kaledos ant nosies, o ybejui ispuole nepakartojamo grozio Kenny Roberts replica. Pardavejo nurodytos galvos dydis (coliais) atitinka manaji, o bet taciau salmas tai yra S dydzio. Kai tuo tarpu visi mano deveti salmai is garsiausiuju salmu gamintoju plejados (AGV, Shoei, Nolan) tiko budami M dydzio. Pardavejas prisipazino, kad HJC ir KBC firmu salmus jis devi M dydzio, o Arajus jam kazkodel suejo S'as. Tai kuo tiket? Pasiduot emocijoms, ar ne? Primenu, kad ant nosies Kaledos, noriu antros dovanos sau. Kaip elgtis? Tai jei niekas neturi S dydzio Arai Kenny Roberts replikos, tai gal kas nors is manes perpirktu uz brangiau, jei kartais man netiktu? Nebukit kiaules, gi Kaledos!
Akcentuoju, kad siandien, rytoj, poryt aktualus pasimatavimo aspektas. [-o<
Susikloste labai liudna situacija. Kaledos ant nosies, o ybejui ispuole nepakartojamo grozio Kenny Roberts replica. Pardavejo nurodytos galvos dydis (coliais) atitinka manaji, o bet taciau salmas tai yra S dydzio. Kai tuo tarpu visi mano deveti salmai is garsiausiuju salmu gamintoju plejados (AGV, Shoei, Nolan) tiko budami M dydzio. Pardavejas prisipazino, kad HJC ir KBC firmu salmus jis devi M dydzio, o Arajus jam kazkodel suejo S'as. Tai kuo tiket? Pasiduot emocijoms, ar ne? Primenu, kad ant nosies Kaledos, noriu antros dovanos sau. Kaip elgtis? Tai jei niekas neturi S dydzio Arai Kenny Roberts replikos, tai gal kas nors is manes perpirktu uz brangiau, jei kartais man netiktu? Nebukit kiaules, gi Kaledos!
...Forlanas...
siandien an pasimatavimo galim pasioulyti karsta kaledini laukneseli Airoh is luondono nuo kulinarijos sefo (husabrg spalvu kantroles komiteto apruved)

[-o<
pasveriau rodo 1060, matyt bus vedejas po pamusalu prispjaudes ybo specifikacijoj stovi 1000 gr.
kas matuotis nenori gali pavartyti Essential Superbike papke su Dukakiu an virselio.

[-o<
pasveriau rodo 1060, matyt bus vedejas po pamusalu prispjaudes ybo specifikacijoj stovi 1000 gr.
kas matuotis nenori gali pavartyti Essential Superbike papke su Dukakiu an virselio.
less teeth, more tits.
Mano Arai Condor M dydzio, preleg i Zirmunus ir pasimatuosi. Mano tel. +370 614 61266.inter wrote:Labadien, gal yra ant Wilno motociklinyku su mazais arba blogiausiu atveju vidutiniais... (atitinkamai S arba M) ARAI salmais? O tai gal kur ant Wilno yra ARAI pardavykla, kad pasimatuot?
P.S. kitu firmu devedavau L, o Arajus M guli kaip nulietas.
How do you get fast lap times? With ease.
Ai, stiklinaite Weinachtswein isgeriau, po to dar... ir dar... bet unitazams dar nesijauciu pribrendes!sai wrote:kokie sudukai aptemde akis? gal jau laikas unitazu gretas papildyti?inter wrote:REPLICA!
Bet griztant prie temos pasinaudodamas eteriu perduodu padeka w919 uz ARAI prisimieravimo galimybes. Reziumuojant - ARAI Condor size M yr patogiausias salmas, kuri tik man teko deveti, tobulai tiko.
Skirtumas tarp Nolan arba Shoei tas, jog ARAI'us tobulai atitiko mano galvos forma ne tik virsutineje dalyje (na, sakykim ausu lygyje), bet ir apatineje, ties smakru. Arai sunku uzsideti ir nusiimti, bet sekmingai uzsidejus ispudis toks, kad net ir neuzsisegus dirzelio salmo nepamestum niekaip.
O isvados, isvados tokios, kad galutinai pereinu prie ARAI size M paiesku. Aciu uz demesi.
...Forlanas...
na, kad jau isgyrete. gal tokiu atveju kas nors turite araju xl dydzio ant pasimatavimo? arba L?inter wrote:Ai, stiklinaite Weinachtswein isgeriau, po to dar... ir dar... bet unitazams dar nesijauciu pribrendes!sai wrote:kokie sudukai aptemde akis? gal jau laikas unitazu gretas papildyti?inter wrote:REPLICA!![]()
Bet griztant prie temos pasinaudodamas eteriu perduodu padeka w919 uz ARAI prisimieravimo galimybes. Reziumuojant - ARAI Condor size M yr patogiausias salmas, kuri tik man teko deveti, tobulai tiko.
Skirtumas tarp Nolan arba Shoei tas, jog ARAI'us tobulai atitiko mano galvos forma ne tik virsutineje dalyje (na, sakykim ausu lygyje), bet ir apatineje, ties smakru. Arai sunku uzsideti ir nusiimti, bet sekmingai uzsidejus ispudis toks, kad net ir neuzsisegus dirzelio salmo nepamestum niekaip.
O isvados, isvados tokios, kad galutinai pereinu prie ARAI size M paiesku. Aciu uz demesi.![]()
![]()
Smoothly, gently.. open the throttle!!!