tikslinudidzhej wrote:patikslink, nes man tavo linkas rodo: 0 results found for ICE RACING SCREWS
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=ICE%20 ... pos=&gbr=1
tikslinudidzhej wrote:patikslink, nes man tavo linkas rodo: 0 results found for ICE RACING SCREWS
Neginant 2T tikrai pasakysiu, kad vaizuoti reikia moketi, jis kaip zirgas koks, ta prieki atkelineja, beto, mano padanga jau trecio ar x-tojo sezono, priekyje, ne tai, kad kas antra "saske" sone eina su sypu, o yra, kad visai eiles nera... taigi yra priezasciu.Dzuku_Briedzis wrote: *) DJ'aus 2T: nezinau nezinau, turbut nemoku su 2T vaziuot. Priekis pastoviai norejo pabegt.
*) Aprika su gamykliniais shypais. Mocas per sunkus bent kokiems sypams ant posukiu
+skaitau nauju padangu, kad butu vienodas gumos storis ant guminiu sypu - mol kad vidun varztas nelystutomasn wrote:kiek teko skaityt, amerikieciai, be profu pagalbos nelabai sugeba susisukiot teisingai. o profesionalaus susukiojimo, kiek atsimenu, baisinga kaina buvo. www.thumpertalk.com tokios info yra.
ir dar, manau, tokiems sypams jau reikia svaraus ledo, o ant sniego nixera jie nelaikys, nes labai trumpi