Husqvarna kampelis
matarui
P*I*Z*D*E*T*S!!!
Siandiena Vaisvydavos smelynuose nelygioje kovoje su binarinio gazo valdymo principu ir smeliu taipogi, po 2 val kovos pasidave ir uzsilenke negraziu garsu (greiciausiai prixvatas) motoras pas varna...
Zodziu. Nenuotaika.
Ka tik buvau isrinkes minimaliai, dabar jau aisku, kad reikia lysti i vidu.
O viskas [galvoju] per supista xomuta uz lita dvim
p.s. rasysiu kaledu seneliui, kad paremontuotu... o ka daryt?
P*I*Z*D*E*T*S!!!
Siandiena Vaisvydavos smelynuose nelygioje kovoje su binarinio gazo valdymo principu ir smeliu taipogi, po 2 val kovos pasidave ir uzsilenke negraziu garsu (greiciausiai prixvatas) motoras pas varna...
Zodziu. Nenuotaika.
Ka tik buvau isrinkes minimaliai, dabar jau aisku, kad reikia lysti i vidu.
O viskas [galvoju] per supista xomuta uz lita dvim
p.s. rasysiu kaledu seneliui, kad paremontuotu... o ka daryt?
—
didzhej
didzhej
vazinejausi smelynais, tik uzmaisytas kuras su tepalu, sviezias. viskas ciki surinkta, isskyrus viena vieta, ten kur karbas uzsimauna ant guminio kuris sukasi prie cil.galvos, man taip atrodo, buvo blogai uzspausta... galiu klysti, bet vaziuojant tiesiu keliu, net nelabai matalinant isgirdau keista garsa, toks birbimas, nu .. ne toks kaip visada, tada sugalvojau sustot paziuret ar nenusimove duslius, nes ten biski visokiu pasokinejimu tame kelyje buta, taigi.. ismyniau sankaba ir motas uzgeso... finita.
—
didzhej
didzhej
hmdidzhej wrote:vazinejausi smelynais, tik uzmaisytas kuras su tepalu, sviezias. viskas ciki surinkta, isskyrus viena vieta, ten kur karbas uzsimauna ant guminio kuris sukasi prie cil.galvos, man taip atrodo, buvo blogai uzspausta... galiu klysti, bet vaziuojant tiesiu keliu, net nelabai matalinant isgirdau keista garsa, toks birbimas, nu .. ne toks kaip visada, tada sugalvojau sustot paziuret ar nenusimove duslius, nes ten biski visokiu pasokinejimu tame kelyje buta, taigi.. ismyniau sankaba ir motas uzgeso... finita.
skaitau 2taktis vareklis labai jautrus misiniui, o jei pro te siurbtu orai tai misinys butu buves bilenkoks
skaitau beda netame
Nugi sutarta sian namie, Garliavoje, su meistru issiskleisti i "suduko" paieskas, nes kaip dar x+n meistru pasake, kad gedimas neturetu buti mechaninio pobudzio. Greiciausiai elektra (tuose trijuose laiduose + rite)
Beigi gal kas zinot, kiek kompresijos turi but pas 2T motora krosini?
Kiek man sake bent 6-6,5 atm turetu susidaryti.
Beigi gal kas zinot, kiek kompresijos turi but pas 2T motora krosini?
Kiek man sake bent 6-6,5 atm turetu susidaryti.
—
didzhej
didzhej
Is didelio uzsidegimo suziureti kas sugedo vakar buvo paskirtas laikas ir daug ardymu, bet viskas baigesi vienu paprastu pamatymu, po kurio ardymus nutraukiau ir skambinau 'dedem'.
Taigi, galvojau lupti motora, bet nuemus ismetimo kolektoriu puikiai matosi cilindras... pridedu iliustracija. Ka manot?

p.s. ziedu nuotraukos nera, bet jie vos vos placiau stovi nei stumuoklis.
Sudilo, ne kitaip.
Taigi, galvojau lupti motora, bet nuemus ismetimo kolektoriu puikiai matosi cilindras... pridedu iliustracija. Ka manot?

p.s. ziedu nuotraukos nera, bet jie vos vos placiau stovi nei stumuoklis.
Sudilo, ne kitaip.
—
didzhej
didzhej
Atgaivinu skyreli ant biski:
vakar stumciau moca po garaza, nes:
labai norejau prisiliesti... syst;
labai maise kraustyti daiktus;
bandziau nulupti rankeneles;
ziurejau/matavau kokiu homutu reikes uzpirkti...
Taigi.
p.s. gal kas patarsite koki kromeli, kur galeciau greitai isigyti svaistikli, pvz. ryt/poryt.. nu dar uzporyt tinka...? Kromelis gali but ir Lenkijoje ir Latvijoje... A? Siuntimai is UK negalioja. - man moco reikia savaitgali, vaziuojancio
vakar stumciau moca po garaza, nes:
labai norejau prisiliesti... syst;
labai maise kraustyti daiktus;
bandziau nulupti rankeneles;
ziurejau/matavau kokiu homutu reikes uzpirkti...
Taigi.
p.s. gal kas patarsite koki kromeli, kur galeciau greitai isigyti svaistikli, pvz. ryt/poryt.. nu dar uzporyt tinka...? Kromelis gali but ir Lenkijoje ir Latvijoje... A? Siuntimai is UK negalioja. - man moco reikia savaitgali, vaziuojancio
—
didzhej
didzhej