Mano draugas nukabines nosi (beje kurs mano f650 valdo) jau namo grizinejo patempes lupa del garso, kuris galvojo buvo 'pries kalima', o pasirode, kad i salma trankesi dirzelis uzsigimo
pas mane suzukis barmalejus irgi vakar uzhbarshkejo. barshkesys toks, kad atrodytu kokia gajke papuolus i cilindra ir dauzosi. duodi gazo ir trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr poksht brym brym trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
sustojau ishkart. ziurejau ziurejau ir nustaciau, kad nutruko ta guma, kur dedasi ant shakes ir per ta guma eina lenciugas. nutruko turbut nuo senatves
Shiandien belipdamas laiptais, nusprendziau i darba vaziuoti motociklu.
Shudas. Du kartus uzgiso, kadangi nebera automatinio dekompresoriaus tai uzsivesti nebuvo taip paprasta. bet gerai tai kad jis is 2-3 kiko uzsivede. Bet labai norejosi ish ryto prasilekti.
dosi kada nors pralekt? As vis dar intensyviai galvoju toki pirkt Nu tik E versija, kad kikint nereiktu, bet realiai ten kaip suprantu skirtumu praktiskai nera
ezhiukas wrote:dosi kada nors pralekt? As vis dar intensyviai galvoju toki pirkt Nu tik E versija, kad kikint nereiktu, bet realiai ten kaip suprantu skirtumu praktiskai nera
hardas ir tiek.
pirmomis minutemis nesiskiria nuo wr'u bergu ir panasiu zemes ukio padargu..