El Traxo wrote:O vat kaimo žmonės tokių žodžių nežino. Spragilais užtvatintų nesiaiškinę
primine sena kanka: Kristijonas Donelaitis "Metuose" puikiai atskleidė lietuvių požiūrį į gėjus (kuris nekinta iki šių dienų):
"Jei kur būrą pamatęs su spragilu šikną bekrapštant, krauk į veizolus jam sparčiai, kad dantys braškėtų..."
Sveikatos! Vairuot galesi? varna karantine su visais daigtais garaze pas mane.
Ryt planuoju su stormso pagalba pristatyti i konspiracine vieta. Jei reik siandien - galim bandyt siandien.
didzhej wrote:hei ho, is eiles:
*uzdejau extra kilowatu supratimui "be kompromisu"...
Rashyd wrote:Sveikatos! Vairuot galesi? varna karantine su visais daigtais garaze pas mane.
Ryt planuoju su stormso pagalba pristatyti i konspiracine vieta. Jei reik siandien - galim bandyt siandien.
siundiej galiu pagelbet jeigu ka. juolab kaimynystej gi visakas yr
pagelbejimas yra eskortas iki konspiracines vietos (nzn kur) ir atgal i tanku miesteli palikus busika. Galima ir siandein pvz. 19-20.
Yvl wrote:
Rashyd wrote:Sveikatos! Vairuot galesi? varna karantine su visais daigtais garaze pas mane.
siundiej galiu pagelbet jeigu ka. juolab kaimynystej gi visakas yr :)
yvl: gajumas sakai? nu gal daba tas taip vadinas. bet sunku be rankos ir kitos tik 1/2, delto i miesta neisiu, ibo neuzpultu ir nepasinaudotu besarmaciai.
p.s. priminsiu, kelnias move ne tik Yvis, bet ir traxas! - vyruciai, jum atskiras ACIU!