wundis wrote:nû tai ble. berginiai pisiaprotstofsonai atkrenta - jiem per maza blizguciu, glamuro bei oranzumo/karalisko melynumo. arba nevisai. galetu proga pasinaudojus imantriu flomasteriu rinkiniu jas galima paverst praktiskai i belenka.
will race for food
iskur keturi? ajna na ten tie du garze gal dauginimusi uzsijama?Rashyd wrote:Jei butu atsizvelgta i pagaidavimus, uzsakyciau tris - visiems bergu kromelio nariams...
Ble su stormsu jau 4 bergai yra, reik kurti teama ir pramushineti financavima is bergo/ktm'o skaitau...
blia toi ktmai is svedijos perkels gamyba i lėtuvą.
pirk preke lėtuviska!
i topika pasakisiu KAwasaki green Rules ze world!
less teeth, more tits.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Floodą perskaičiau. Nesupratau, kodėl visiems masiškai prireikė maJkės su tuo pačiu užrašu. Prašau argumentuotai paaiškinti, kodėl turėčiau ar neturėčiau jos neturėt?
Jei aš durnas - duokit man per galvą ir vieną maikę "gonTkės užkniso juodai". Spalva sandėlininko nuožiūra, apmokėjimas faktūroje.
Jei aš durnas - duokit man per galvą ir vieną maikę "gonTkės užkniso juodai". Spalva sandėlininko nuožiūra, apmokėjimas faktūroje.
How does you do?
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
pritariuEl Traxo wrote:Floodą perskaičiau. Nesupratau, kodėl visiems masiškai prireikė maJkės su tuo pačiu užrašu. Prašau argumentuotai paaiškinti, kodėl turėčiau ar neturėčiau jos neturėt?
tigi rinkos ekanuomika, prievartos nera, negadinkit oro!ezhiukas wrote:pritariuEl Traxo wrote:Floodą perskaičiau. Nesupratau, kodėl visiems masiškai prireikė maJkės su tuo pačiu užrašu. Prašau argumentuotai paaiškinti, kodėl turėčiau ar neturėčiau jos neturėt?
as pvz kawasaki green nei vienos neturiu.
prisiminiau kad hej turi ir melsvu Berg klanui, idedu spalvos koda..

less teeth, more tits.
Gal traktoriamsEl Traxo wrote:ai nu taip ir reikėjo sakyt, kad pirma kaliekom negrais išsidažyt reik. Ale helavynas kaip ir baiges, ne?
http://endlesshate.deviantart.com/art/b ... k-22268797