Husqvarna kampelis
Re: Husqvarna kampelis
šiandien eglė pagadino priekinių stabdžių (stop) jungiklį (čia, kad stopas užsidegtu gale, kai spaudi priekinius stabdžius)
stabdžiai "brembo"
gal pas ką yra toks jungikliukas ant lentynos? tinka ir nuo ktm ir nuo kitu brembinių
stabdžiai "brembo"
gal pas ką yra toks jungikliukas ant lentynos? tinka ir nuo ktm ir nuo kitu brembinių
Lisnas svoris ne? TA kai eisi koja reikiamu metu spustelsi 
less teeth, more tits.
aš morališkai nusikankinsiu, jei nepakeisiu 
o
pannonia!
pannonia!
Panonia jo
Šiandien išmasčiau, kad reikia keist priekinių ratų guolius. Tckd pasikeitei ?
Žodžiu važinėjant per sniegą (gilesni kaip 10 cm) labai stipriai trūktelį vairą lyg būtum per priekinį stabdį spustelėjęs, kai tik slysteli ratas šonu. Kai tiesiai važiuoji, viskas olrait, bet kai tik gaunasi koks staigesnis suktelėjimas einu vos ne per vairą. Pastebėta, kad atsiranda priekinių stabdžių rankenėlės laisvumas (tuščia rankenėlės eiga padidėja) po pavažinėjimo, taip pat pastebėta, kad priekinio rato guoliai kliba. Man jau paranoja greičiau važiuot dėlto nepageidaujamo efekto.
Šiandien priėjau išvados, kad kai ratas krypteli staigiau į šoną st. diskas liečia ir praskėčia kaladėle, ko pasekoje atsiranda rankenėlės laisvumas ir stabdymas priekiniu ratu ir aš kaskart vos ne per vairą lipu...
tckd kokie guoliu matmenys? dėjai? ar tu dėjai ant guoliu?
Šiandien išmasčiau, kad reikia keist priekinių ratų guolius. Tckd pasikeitei ?
Žodžiu važinėjant per sniegą (gilesni kaip 10 cm) labai stipriai trūktelį vairą lyg būtum per priekinį stabdį spustelėjęs, kai tik slysteli ratas šonu. Kai tiesiai važiuoji, viskas olrait, bet kai tik gaunasi koks staigesnis suktelėjimas einu vos ne per vairą. Pastebėta, kad atsiranda priekinių stabdžių rankenėlės laisvumas (tuščia rankenėlės eiga padidėja) po pavažinėjimo, taip pat pastebėta, kad priekinio rato guoliai kliba. Man jau paranoja greičiau važiuot dėlto nepageidaujamo efekto.
Šiandien priėjau išvados, kad kai ratas krypteli staigiau į šoną st. diskas liečia ir praskėčia kaladėle, ko pasekoje atsiranda rankenėlės laisvumas ir stabdymas priekiniu ratu ir aš kaskart vos ne per vairą lipu...
tckd kokie guoliu matmenys? dėjai? ar tu dėjai ant guoliu?
Jau norejau lupt, bet nuemus pasirode kad gal nekleba
Daba laukia kol shtokus atgal sudesiu ir dar kart paziuresiu, kur te ble kelbesiai
Daba laukia kol shtokus atgal sudesiu ir dar kart paziuresiu, kur te ble kelbesiai
less teeth, more tits.
tai jeigu nekliba, tai aš žinau kur kliba 
nauji guoliai ant stalo, seni po stalu
huskvarna saukstelis arbatai
- Attachments
-
- saukstelis.jpg (82.55 KiB) Viewed 2344 times
less teeth, more tits.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
jei husqvarnos, tai sauqstelis
savarzele - darbo irankis?
tkdc dirbo biurokratu!
biurokratas buvo jis!
..
savarzele - darbo irankis?
tkdc dirbo biurokratu!
biurokratas buvo jis!
..
cross cojones PC
taiva kadangi sita skyreli skaito worldwaid, tai pazymim kad ziema prided
zikleris aka mainjet 175 -> 182
adata kilsteleta per 3 clips (nuo 4 clips -> 1 clips)
sedi ir vazioji.
sedi ir vazioji.
less teeth, more tits.
abalystckd wrote:taiva kadangi sita skyreli skaito worldwaid, tai pazymim kad ziema prided
sedi ir vazioji.
±