bet tai pala, kaip cia suprast - norit pasakyt litras tik del pinpalo ilgumo? O musu raideriams (jau nekalbant apie hanerio manekenus) ir su 600 dar galima tobulet ir tobulet? Kaip cia taip gaunasi, nieko nebesuprantu
ezhiukas wrote:bet tai pala, kaip cia suprast - norit pasakyt litras tik del pinpalo ilgumo? O musu raideriams (jau nekalbant apie hanerio manekenus) ir su 600 dar galima tobulet ir tobulet? Kaip cia taip gaunasi, nieko nebesuprantu
suprask, kad ju 600-ukas turi daugiau arkliu negu musu litras
Vito wrote:Didelis dėkui mindaugasai u˛ Juliui paskolintą rankeną ir stormsui u˛ suteiktą (paskolintą/ar �iaip) grandinės apsaugą.
Jei kada pavirsčiau į tokį pasichą kokie ten laksto - pra�yčiau mane nu�auti
uz apsauga dekui mindaugasui
as ja nuo jo baiko tik nujamiau
o man ir hondai ir kawasakiui ir tokico dekui uz tai, kad mano stabdziu rankenele tiko juliui
btw
pamirsau pamineti minkstymo auklejamaja programa. dedu jam riebu pliusa uz dvasios palaikyma
ezhiukas wrote:bet tai pala, kaip cia suprast - norit pasakyt litras tik del pinpalo ilgumo? O musu raideriams (jau nekalbant apie hanerio manekenus) ir su 600 dar galima tobulet ir tobulet? Kaip cia taip gaunasi, nieko nebesuprantu
suprask, kad ju 600-ukas turi daugiau arkliu negu musu litras
Gali ir taip būti
Ale ten labiau priklausė nuo draiverio - jie tokiais greičiais išeidinėdavo iš posūkio, kad net pampersas papilnėdavo pamačius.
Mergos ir tos lekia kaip pasiutusios
vito-umberlaboy!
siaip tai ten dar tvarka reikejo zinoti, uztai ir pasiloxinau su umbrela ir stovais mocam
beje, matome, kad storms turejo asmenini treneri-stratega. storms??
mindaugasa wrote:vito-umberlaboy!
siaip tai ten dar tvarka reikejo zinoti, uztai ir pasiloxinau su umbrela ir stovais mocam
beje, matome, kad storms turejo asmenini treneri-stratega. storms??