vakar stumciau moca po garaza, nes:
labai norejau prisiliesti... syst;
labai maise kraustyti daiktus;
bandziau nulupti rankeneles;
ziurejau/matavau kokiu homutu reikes uzpirkti...
Taigi.
p.s. gal kas patarsite koki kromeli, kur galeciau greitai isigyti svaistikli, pvz. ryt/poryt.. nu dar uzporyt tinka...? Kromelis gali but ir Lenkijoje ir Latvijoje... A? Siuntimai is UK negalioja. - man moco reikia savaitgali, vaziuojancio
kadangi adminai liepia rasyt , nes kitaip man trina useri tai:
kadangi tu vistiek savo pirdos iki savaitgalio nesutrakysi ;
ir kadagngi ash savo benzinine pirda pardavineju
gausi skolintis is manes dvirati su pedalais minumui scott su krosinem padangom ir galesi stumdyt po kopas ! isbandyta !
tai prisistatymas bus kai sekanti karta per nauja useri kursiu
Gali nebetekti to daryti.. jau visi du postai!
Trinami tik "Visiškai neaktyvūs, ar atmestinai užpildę registracijos formą naujokai".
seku jebejuj benzo pjuklu pasiulymus, jei netycia kas nors pavyks uzsuksiu i shita kampeli dazniau...su pasiguodimais kaip uzsikikinau negyvai..bent tokia savybe situ misko irankiu radau internete
kikinasi delei to , kad japonas
jie kikinasi
o vat pvz prie husabergo reikia priejima turet
ateini prie baiko, pasneki, paglostai. reiktu nepamirst uz zando uzsikist snuso paketelio. apsirengi maike su 3 karunom, o tada rekdamas kiek gerkle leidzia "Sverige Qualitaaaaaaat!!!" kikini iki apsisikimo.
kartais pavyksta
storms wrote:kikinasi delei to , kad japonas
jie kikinasi
o vat pvz prie husabergo reikia priejima turet
ateini prie baiko, pasneki, paglostai. reiktu nepamirst uz zando uzsikist snuso paketelio. apsirengi maike su 3 karunom, o tada rekdamas kiek gerkle leidzia "Sverige Qualitaaaaaaat!!!" kikini iki apsisikimo.
kartais pavyksta
Vaziuosiu dar papildomu tyrimu, bet pagal pirminius pas mane nutruke du kelio raisciai, uzdrausta net vaikscioti daug. Kaupiasi vandenys ir visi kiti malonumai.