pas mane tai buvo mintis pabandyti uzsideti roadkingo rata su dviem diskais, paimt stakanus roadkinginius, bei stabdziu cilindriuka roadkingini. Teoriskai viskas turetu tikti. Kaina keiciant nechromintas dalis i chromintas praktiskai ta pati ar softailinius imt ar roadkinginius. Rata ismainyt manau irgi imanoma pinigu neprarandant. Realiai reiktu dasipirkt tik papildoma supporta. Tik va su 07 metu fatbojum tai turbut beda butu - kazkaip smarkiai jis skiriasi nuo kitu softailu.
ezhiukas wrote:pas mane tai buvo mintis pabandyti uzsideti roadkingo rata su dviem diskais, paimt stakanus roadkinginius, bei stabdziu cilindriuka roadkingini. Teoriskai viskas turetu tikti. Kaina keiciant nechromintas dalis i chromintas praktiskai ta pati ar softailinius imt ar roadkinginius. Rata ismainyt manau irgi imanoma pinigu neprarandant. Realiai reiktu dasipirkt tik papildoma supporta. Tik va su 07 metu fatbojum tai turbut beda butu - kazkaip smarkiai jis skiriasi nuo kitu softailu.
Tavo variantas imanomas ir praktiskai. Forumai raso.
Sau nesvarsciau nes:
1. Kaip ir sakei - stakanai man netiks nuo nieko
2. Reiktu keist abu ratus
3. Nebutu pigu.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
bet mano varianto efektyvumas manau butu geresnis net ir be brembo ir plaukiojanciu disku. O jei dar paimt brembo ir plaukiojancius diskus, isvis gerai butu
siaip tai butu idomu pasimatuot ar tikrai netinka. Roadkingu frakcijoj daug Ir dar idomu ar ant fatbojaus rato nera tvirtinimu antram stabdziu diskui. Senesniu metu man kazkas sake kad lyg ir yra.
ezhiukas wrote:siaip tai butu idomu pasimatuot ar tikrai netinka. Roadkingu frakcijoj daug Ir dar idomu ar ant fatbojaus rato nera tvirtinimu antram stabdziu diskui. Senesniu metu man kazkas sake kad lyg ir yra.
turiu du nechromuotus roudkinginius stakanus. kairys visiškai sveikas, dešinio nulūžus viena suporto ausis (Kryžius papasakotų, kaip šitas reikalas sutvarkomas:), bei biškį pabrozdintas