komentatoriau ble, as piramide statau, nemaisykxkuza wrote:cituotojaible. 1sakinukas ir 10 lapu citatu.
Kacergine 2009.08.29-30
na, zinok, litras yra realiai sunkesnis. ir posukiuose tai tikrai jauciasi. bent kaip is storms buvau pasiemes pasibandymui karve tai net nustebau, akd ant tiek didesnis/sunkesnisspeeder wrote:gerai o tai kodel lopas su 600 turetu greiciau vaziuoti posukyje, jeigu jam is principo yra baisu greit vaziuot, skaitau jis taip pat letai vaziuos ar su litru ar su 600
Nes tu lygini karve su savo 600 "vankia vstankia". Po taviskio man net ir sava 636 kawa kaip karve atrodo.jara wrote:na, zinok, litras yra realiai sunkesnis. ir posukiuose tai tikrai jauciasi. bent kaip is storms buvau pasiemes pasibandymui karve tai net nustebau, akd ant tiek didesnis/sunkesnisspeeder wrote:gerai o tai kodel lopas su 600 turetu greiciau vaziuoti posukyje, jeigu jam is principo yra baisu greit vaziuot, skaitau jis taip pat letai vaziuos ar su litru ar su 600
a ko tu griauni tokia smagia tema. man realiai idomu kaip yra, shootoutas butu jega.sai wrote:ar visi jau pasisaket? kas dar turit, jusu manymu, kitokiu variantu, issipasakot?w kokia baika cia uzmanei is zemisku reikalu juoktis ir totalizatoriu daryt?!
davai jamam data kada neuzilgo ir varom. privalomas dalyvavimas visu pasisakiusiu temoj.
How do you get fast lap times? With ease.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Skaitau atvirksciai. imkit atskaitos taska 1.45 ir sodinkit pradedantiji- mr.l, captain slow ir panasius. jara nesiskaito, norit sodint zmogu, kuris gonkej smaugia su savo baiku, ir pamatuot.Vito wrote:Imkime atskaitos taðkà Kaèerginëje: 1000cc best 1:10
edit: kas isskirs baikus?
race your life