padangos
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Re: padangos
pirksi dar karta k73 ar evoliucionuosi i ka nors kito? piktesnio? asfaltiskesnio? prsaome pilna reviusa o ne sita bispridela.
+2/-14
atsakant i izulaus jaunuolio pastaba papildomai pastebesiu, kad priekis dar plius minus gyvas. kas del revoliucijos tai
1) 160/60 diametras gan riboja spektro gausa
2) piktint prasmes neizvelgiu nes offroadint zadu minimaliai
3) heidenau kaina prided, durnlop/meshlyn/etc atim.
4) svarstytinas heidenau k80 testukas (bet gal full?)
less teeth, more tits.
Ant mano mopedo K80 uzhmontuots, ofraudint aishq nekazhka bet siaip neskundzhiuosiu - devisi neskubriai ir nuslydineja tik tada kai darau nesamonestckd wrote:atsakant i izulaus jaunuolio pastaba papildomai pastebesiu, kad priekis dar plius minus gyvas. kas del revoliucijos tai
Come to the Dark Side.... we have cookies :]
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
ale bet jei tkdc padovanociau be pinigu touranca, kurs voliojasi kieme, bo neprisiruosiu isvezt, tai iki heidenau lygio tikrai dar 10k pravaziuosi. nepamenu tik del matmenu.
as prasyciau vis tik pastebeti ka nors del heidenau laikymo (-si) ant asfalto ir per slapia?
aciu
as prasyciau vis tik pastebeti ka nors del heidenau laikymo (-si) ant asfalto ir per slapia?
aciu
cross cojones PC
-
Wobbler
- Kacergos extrymas
laba reiseriams,
turiu klausima:
ar slick'ai prided (lyginant su ne slick'ais)?
as skirtumo nepastebiu, bet gal but tai pasako daugiau apie kompetencijos (mano) nebuvima smaugiant, nei apie slick'u geruma
arba apie tai, kad siuolaikines sportines padangos turi beveik tiek pat performance'o kaip ir full-on race slickai.
dar buvo toks ivykis, kai greitesnis uz mane kolega (8 sec Snetterton trasoje) kvalai uzsidejo slickus ir nusicrashino. grizes i garaza paaiskino, kad nesugebejo isildyti priekio ir tas nuo jo pabego. tai per reisa vaziavo be slicku.
nuo to laiko i slickus ziuriu skeptiskai ir manau, kad su jais paskorina tik labaaai greiti vadeliotojai
prove me wrong
turiu klausima:
ar slick'ai prided (lyginant su ne slick'ais)?
as skirtumo nepastebiu, bet gal but tai pasako daugiau apie kompetencijos (mano) nebuvima smaugiant, nei apie slick'u geruma
arba apie tai, kad siuolaikines sportines padangos turi beveik tiek pat performance'o kaip ir full-on race slickai.
dar buvo toks ivykis, kai greitesnis uz mane kolega (8 sec Snetterton trasoje) kvalai uzsidejo slickus ir nusicrashino. grizes i garaza paaiskino, kad nesugebejo isildyti priekio ir tas nuo jo pabego. tai per reisa vaziavo be slicku.
nuo to laiko i slickus ziuriu skeptiskai ir manau, kad su jais paskorina tik labaaai greiti vadeliotojai
prove me wrong
taip.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
apie slikus gali parasyti tik jara ir storms, bo anie yr sliku megejai ir naudotojai.
jei manes klaustum, tai sakyciau, kad naudoju "pjaustytus slikus" a la DOT padanges ir man per akis. hm, tas "per akis" skamba idomiai.
bet sako, kad misinys ir karkasas pjaustytu ir nepjaustytu yra vienodi, nia?
jei manes klaustum, tai sakyciau, kad naudoju "pjaustytus slikus" a la DOT padanges ir man per akis. hm, tas "per akis" skamba idomiai.
cross cojones PC
realaus skirtumo tarp slicku ir ne slicku nepastebejau.mindaugasa vol.2 wrote:apie slikus gali parasyti tik jara ir storms, bo anie yr sliku megejai ir naudotojai.
Jamam slickus, nes anie pigesni uz pjaustyta guma.
Jei butu pigiau pjaustyti, nesukciau galvos ir lekciau su pjaustytu slicku
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
kainyne ;)
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
hmm, niekas to kainyno nemate? ar kodel tuomet as emiau ne slikus?
a! zinau kodel! su pjaustytom kazkaip ramiau (pys in maind), jei keli lietaus lasai nukrenta arba biski trasa nesvari, arba nori gatvej pavaziuoti. neatspejau?
a! zinau kodel! su pjaustytom kazkaip ramiau (pys in maind), jei keli lietaus lasai nukrenta arba biski trasa nesvari, arba nori gatvej pavaziuoti. neatspejau?
cross cojones PC
-
Wobbler
- Kacergos extrymas
+1mindaugasa vol.2 wrote: su pjaustytom kazkaip ramiau
Kažkaip man regis kakalas, o ne argumentasmindaugasa vol.2 wrote:su pjaustytom kazkaip ramiau (pys in maind), jei keli lietaus lasai nukrenta arba biski trasa nesvari, arba nori gatvej pavaziuoti. neatspejau?
Groovai reikalingi esant ne keliems lašams, o baloms. Per balas vis tiek nevažiuoji...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
tai ce placebo. zinai, kad nepadeda, bet visvien ramiau, hahahahahahaha!
cross cojones PC
tai kitiems metams uz kainu skirtuma skaitau, kad placebo gali nusipirkt
Smoothly, gently.. open the throttle!!!