imho dar nebuvo to griuvimo, kai persilauzimas ivyksta, nes vietomis labai drasiai suka rankena. tikiuosi labai skaudus tas griuvimas nebus
Hit da dirt
Na jei kojos pakyla nuo pakoju, tai negerai, reik spaust kojas prie variklio bloko, kad tik neatsiplestu. Bus skaudu jei nusileidus koja ant pakojo nepataikys...
O del griuvimo jo. But gerai, kad persilauzimas nebutu skaudus. T.y. tas vadinamasis batonas persilauzymui ivykdyti. Man jau buvo tikiuosi... Paciam neskaudziai, mocui, linkes vairas ;)
O del griuvimo jo. But gerai, kad persilauzimas nebutu skaudus. T.y. tas vadinamasis batonas persilauzymui ivykdyti. Man jau buvo tikiuosi... Paciam neskaudziai, mocui, linkes vairas ;)
Man pezda bus!
Del shokimo ,tai skaitau kad viena koja skraide, kita lyg ir ne, bo keusiniai liko vietoje... be to skrydzio metu reikejo pasiskuti biski shona, bo priekyje buvo neaisku kas.. kadangi stabdyt neeina .. ir t.t. ir pan..
bet provezos geros buvo vienok.
Del shokimo ,tai skaitau kad viena koja skraide, kita lyg ir ne, bo keusiniai liko vietoje... be to skrydzio metu reikejo pasiskuti biski shona, bo priekyje buvo neaisku kas.. kadangi stabdyt neeina .. ir t.t. ir pan..
bet provezos geros buvo vienok.
Renaz wrote:Na jei kojos pakyla nuo pakoju, tai negerai, reik spaust kojas prie variklio bloko, kad tik neatsiplestu. Bus skaudu jei nusileidus koja ant pakojo nepataikys...
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
- mindaugasa
skaitau, man per akis "netikros" grigiskiu trasos..
nors ir garaze reiktu pasiknisti, turiu itarima , kad ora nusiurba kazkur pakeliui tarp filtro/korbo... reikestu patikryti...
nors ir garaze reiktu pasiknisti, turiu itarima , kad ora nusiurba kazkur pakeliui tarp filtro/korbo... reikestu patikryti...
Renaz wrote:Tai su hey nuvaziuokit i Kyviskes pabandyt. Tikroj trasoj pavaziuot!Rashyd wrote:Tai ka sian kazkur endurnistai varo shuda pamalt? kaip ten yra?
- mindaugasa