Naujiems MF nariams (prisistatymai)
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Batono aprasymas butinas!M`BaubZ wrote:sveiki,
kadangi vis dar skaitau save naujoku, tai paraðau á naujokø kampelá ðitai:
iðkilmngai pasigiriu, kad paguldþiau stovintá motà ant ðono. þmonës pravaþiuojanèiose maðinose gardþiai pasijuokë. slaideriai yra zebay.
viskas, savæs naujoku nebeskaitau.
(kur skaityt??)
—
didzhej
didzhej
koks ten aprašymas... išvažaiavau pavažinėt ir pasiėmiau į kišenę raktą stabdžių rankenai pasireguliuot, nes kažkaip nepatogu buvo. sustojau pakelėj, reguliuoju, galvoju, "jei jau reguliuoju, tai kojelė garantuotai nuleista. kitaip ir būti negalėtų!"... nu ir taip toliau.didzhej wrote:Batono aprasymas butinas!
(kur skaityt??)
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
haha as panasiai didzhejaus shaldytuva buvau paguldes: atlenkiau kojele, kaire koja padejau ant zemes, statu.. dar verchiu.. darr.... oktukurva - pakojis gi aftamatom uzsilenke spyruokles ytakoje... aaa... shlumsht...
ne kad kaip pas normalius matociklus - atlenkei ir laikosi...
taip igijau pamoka, kad shudabrydi reik statyt kaip dvirati - nuo jo nulipus
ne kad kaip pas normalius matociklus - atlenkei ir laikosi...
taip igijau pamoka, kad shudabrydi reik statyt kaip dvirati - nuo jo nulipus
Peace ДА!
Ha, jei cia skaitos batonas... visa diena (pirma ar antra) vazinejau su konbindz0nu ir nebuvo progos kur nugrezt, o kai jau nebegalejau kentet, sustojau, neatlenkiau kojeles ir nubegau i krumus.
O kai dar teisiu neturejau, tai buvau ir zvyro pagaves, ir nuejo priekis. Nuo tada nusprendziau, kad reik daugiau koses valgyt.
Ale anokie cia batonai.
O kai dar teisiu neturejau, tai buvau ir zvyro pagaves, ir nuejo priekis. Nuo tada nusprendziau, kad reik daugiau koses valgyt.
Ale anokie cia batonai.
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
Blin.. +1
Siaip tokie bajeriukai nepraeitu, bet paxmelui viskas tinka
Siaip tokie bajeriukai nepraeitu, bet paxmelui viskas tinka
xkuza wrote:Ha, jei cia skaitos batonas... visa diena (pirma ar antra) vazinejau su konbindz0nu ir nebuvo progos kur nugrezt, o kai jau nebegalejau kentet, sustojau, neatlenkiau kojeles ir nubegau i krumus.
Ale anokie cia batonai.
Dzūkų tankai nerūdija!
Tipo bandysi atremti gravitacijos jegas, savosiomis?xkuza wrote:Ha, jei cia skaitos batonas... visa diena (pirma ar antra) vazinejau su konbindz0nu ir nebuvo progos kur nugrezt, o kai jau nebegalejau kentet, sustojau, neatlenkiau kojeles ir nubegau i krumus.
Ale anokie cia batonai.