aciu, pasirasau.
kokie htc? nemoku naudotis, bet noreciau ismokt, nes jau biski reik.
Nu, skamba visai rimtai - net žmonai tokį būčiau pajamęs. Kur buvot, kai reikėjo ble?liankas wrote:
NU yra paprastesnis variantas:
7 val, 2000sms, 1Gb=25/men
Iphone tik pagal uzsakyma, kainos panasios su Omniu,
asmeniskai nesizaviu abaliu, bet uztat HTC galiu pasiulyti geresniu.
Ir siaip man visiskai px, manau tik, kad jeigu 15 val per menesi zmogus nesneka, moketi 100 per menesi tikrai biski per daug. Tiek ziniu
Nu taip. Perkant oficialiai iš Omnio iPhonkės sandorio suminė vertė (suskaičiavus mėnesines įmokas, arba tiesiog perkant be sutarties) visada gaudavosi apie 3kLt.liankas wrote: Ka ble? Kiek?
zodziu taip, uz androidus neagituosiu nes 'na liubitela', del tos pacios priezasties nesakysiu kad iphone gaidys. Del rysio irgi daug neprikomentuosi... kiekvieanam kitaip sviecia. 1,5 lemo zmoniu naudojasi, reiskia ne toks jau ir sudas.storms wrote:uwaga: t2 rysys gerokai sudinesnis uz bites. faktas. bet ne ant tiek, kad butu verta moketi daugiau.
Draugiskai labai rimtai patariu, nepirk. Nu nepirk.. Nors pats esu abaliu fanas - irgi nepirkau. Palauksiu next gen. Sitas Ajpuonas - jau yra Apple Vistaefk0nas wrote:Todėl dabar ir pagalvojau, kad šiandien geriau jamčiau naują iPhone 4G iš UK už 600 poundų ir tavo pasiūlytą T2 planą
A kas ten taip blogai? Nežiūrint juokingo bajerio su antena apatiniame kairiajame kampeDzuku_Briedzis wrote:
Draugiskai labai rimtai patariu, nepirk. Nu nepirk.. Nors pats esu abaliu fanas - irgi nepirkau. Palauksiu next gen. Sitas Ajpuonas - jau yra Apple Vista