ezhiukas wrote:anuka staigiai paresizini paveikslelius kol minuso negavai
Ninzės darbščiųjų rankų būrelis!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Priekinį ratą atvirkščiai uždėjau, tai baisu ir judint dabar!_heyy wrote:nu, 8 ag nukrito gonciko moce. neber gyvenimo. efk0nai, ta kava bent is vietos pajuda dabar, ar reik pedalais pamint?
O šiaip truputį pakalbinau Arūną apie Juliaus dukį. Sako, ko tu nori? Standartinis mocas ten, jokių peredelkių, pavarų perdavimai tragiški ir t.t. Aš dar iš viso stebiuosi, kaip jis bent tokius laikus įvažiuoja be modifikacijų, nes jis kaip diena ir naktis po Kawasakio.
Vsio, tiek pletkų šiandien.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
Tęsiant ratų temą. Gal kas gali man tundrai paaiškint, kodėl motocikluose padangos dedamos taip, kad priekinės ir galinės protektorius būtų skirtingų krypčių? Pvz., žemiau duotoj nuotraukoj galinis ratas, mocui pravažiavus, paliktų ant žemės žymę V, o priekinis - ^. Kodėl?

Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
nu priekis atvirksciai del to(turbut),kad stabdymas geresnis...efk0nas wrote:Tęsiant ratų temą. Gal kas gali man tundrai paaiškint, kodėl motocikluose padangos dedamos taip, kad priekinės ir galinės protektorius būtų skirtingų krypčių? Pvz., žemiau duotoj nuotraukoj galinis ratas, mocui pravažiavus, paliktų ant žemės žymę V, o priekinis - ^. Kodėl?
bent jau su tundra vaziuojant per shudus(padugne eglute) stabdant ant ciuozimo ribos sudai neisena lauk, nes ner kur jiems detis, o kaupiasi tiek, kad sparna plest pradeda(buvau uzmontaves kaip galine(neteisingai)) tad galvoju, kad tas pats ir ant lietaus ir t.t....gal ir durnai galvoju, bet tingiu googlintgonzas wrote:nunu, ir kodel gi jis geresnis?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris