Naujiems MF nariams (prisistatymai)
visu pirma as ne is kauno,gimimo metai 1983,sitas motas pirmas,mieste vienetu nevazineju ir visaip kitaip slidziai,jei pats dalini savo seses nr ir kitus duomenis visiem kas papraso tai negalvok kad visi taip daro..kad atejau is motomanu nieko blogo nereiskia,pats eziuk juk irgi is ten ir vis dar ten rasai,taip kad..motomanai nera kazkoks blogis paprasciausiai moderatoriai miega ie niekas nieko netvarko,o ir siaip visos temos darosi be rysio vien tik tokios kiek ispaudi su mocu ir koki pirkti..norisi paskaityt kazka rimciau todel esu cia..siaip esu berniokas is kaimo o ne kauno..peace 
kawasaki zx10r'"07
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
hehe, pirmas mocas, litras, ir jau siūlai žiede susitiktichillis wrote:,gimimo metai 1983,sitas motas pirmas,
duodu miunusą, ir dar duosiu jei nepamiršiu, nes čia rimti dėdulės su HD sportsteriais renkasi...
p.s. sugalvojau juokingą paralelę, kai būdavo vakaruškos "kamu za 30", tai 2čia glaima taikyti "kam baikas ne pirmas" arba, pas ką virš litro"
siuomi noreciau pastebet, kad maniskis DR dabar yra jau koks 27 baikas mano karjeroje, ir dar nei sykio neesu turejes litro vienoj vienoj.Teo wrote:hehe, pirmas mocas, litras, ir jau siûlai þiede susitiktichillis wrote:,gimimo metai 1983,sitas motas pirmas,tas jaunatviðkas maximalizmas (tiksliau spermos/myþalo/sidro slëgis galvoje)
duodu miunusà, ir dar duosiu jei nepamirðiu, nes èia rimti dëdulës su HD sportsteriais renkasi...
p.s. sugalvojau juokingà paralelæ, kai bûdavo vakaruðkos "kamu za 30", tai 2èia glaima taikyti "kam baikas ne pirmas" arba, pas kà virð litro"
edit: ar ash apzimyzelis slabakas?
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
jio, iskart matosi kad kiausu neturigonzas wrote:siuomi noreciau pastebet, kad maniskis DR dabar yra jau koks 27 baikas mano karjeroje, ir dar nei sykio neesu turejes litro vienoj vienoj.Teo wrote:hehe, pirmas mocas, litras, ir jau siūlai žiede susitiktichillis wrote:,gimimo metai 1983,sitas motas pirmas,tas jaunatviškas maximalizmas (tiksliau spermos/myžalo/sidro slėgis galvoje)
duodu miunusą, ir dar duosiu jei nepamiršiu, nes čia rimti dėdulės su HD sportsteriais renkasi...
p.s. sugalvojau juokingą paralelę, kai būdavo vakaruškos "kamu za 30", tai 2čia glaima taikyti "kam baikas ne pirmas" arba, pas ką virš litro"
edit: ar ash apzimyzelis slabakas?
matau kad kai kurie nariai skaityt nemoka,rasiau GAL KADA ZIEDE SUSITIKSIM...o ne kad davai poryt pasitikrinam..skaiciau labai daug motofrakcijos foruma ir galiu pasakyti kad cia yra labai daug dedziu su tokiom nosim
tipo jei turi pirma moca tai esi dar geniu genys,niekam tikes snarglius,man ne 16 kad mane taip kazkas vadintu tuo labiau nepazinodamas ir nezinodamas ka as moku ko nemoku,gali turet kad ir 23 mocus man zemai kabo ir tave gali deti tas piemuo su kazkokiais skysciu misiniais galvoja ir su pirmu savo mocu..
blyn labai noreciau juo pirmas buti..zinociau ka tada tau pasakyti 
kawasaki zx10r'"07