Naujiems MF nariams (prisistatymai)

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Tuoj subalansuosim :P
How does you do?
storms
Dievo treneris

Post by storms »

moderatoriu prasau nebeleisti ragistruotis kawianckiem
prasymas pagrystas tuo, kad pagrystas
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Kaliau minusa nes is motomanu, kalsiu dar viena, nes is Kauno. Ir dar viena vardan kalimo. Tendencija negera, turim paleist ganda, kad Motofrakcijoj ne vien geri zmones, yra ir piktu!
Добро пожаловать нахуй
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

o kuris cia geras?
vien W rustumas ko vertas, ims ir nuprogramins chipa i sona.. ir ka? Pliusais nepapirksli, ne Chuck'as!
Desiu ir as minusa. Bet Ranzui, del ivairoves.

didzhej
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

visu pirma as ne is kauno,gimimo metai 1983,sitas motas pirmas,mieste vienetu nevazineju ir visaip kitaip slidziai,jei pats dalini savo seses nr ir kitus duomenis visiem kas papraso tai negalvok kad visi taip daro..kad atejau is motomanu nieko blogo nereiskia,pats eziuk juk irgi is ten ir vis dar ten rasai,taip kad..motomanai nera kazkoks blogis paprasciausiai moderatoriai miega ie niekas nieko netvarko,o ir siaip visos temos darosi be rysio vien tik tokios kiek ispaudi su mocu ir koki pirkti..norisi paskaityt kazka rimciau todel esu cia..siaip esu berniokas is kaimo o ne kauno..peace :3some:
kawasaki zx10r'"07
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

ėhė, matosi ponulis humoro jausmo senokai neupdatinot... kagi - teks :)
Peace ДА!
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Jo mes, cia ziauriai moderuojam. Labai grieztai kontroliuojam cenzura! esam isvije net boba su patranka tar koju! Tad atsargiai, ci alabai rimta chebra rimtom temom rimtai diskutuoja! :albino:
Добро пожаловать нахуй
tckd
Dievas

Post by tckd »

chillis wrote:siaip esu berniokas is kaimo o ne kauno..peace:3some:
is kaimo? maladec. cia visi is kaimo! :eb:
less teeth, more tits.
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

chillis wrote:siaip esu berniokas is kaimo :3some:
taigi ir sakom kad is kauno nu...
Peace ДА!
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

chili, laikykis!
varysi i kacherga lenktyniauti?
cross cojones PC
Teo
Daug griuves

Post by Teo »

chillis wrote:,gimimo metai 1983,sitas motas pirmas,
hehe, pirmas mocas, litras, ir jau siūlai žiede susitikti :) tas jaunatviškas maximalizmas (tiksliau spermos/myžalo/sidro slėgis galvoje)

duodu miunusą, ir dar duosiu jei nepamiršiu, nes čia rimti dėdulės su HD sportsteriais renkasi...

p.s. sugalvojau juokingą paralelę, kai būdavo vakaruškos "kamu za 30", tai 2čia glaima taikyti "kam baikas ne pirmas" arba, pas ką virš litro" :)
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

Teo wrote:
hehe, pirmas mocas, litras, ir jau siûlai þiede susitikti :) tas jaunatviðkas maximalizmas (tiksliau spermos/myþalo/sidro slëgis galvoje)

duodu miunusà, ir dar duosiu jei nepamirðiu, nes èia rimti dëdulës su HD sportsteriais renkasi...

p.s. sugalvojau juokingà paralelæ, kai bûdavo vakaruðkos "kamu za 30", tai 2èia glaima taikyti "kam baikas ne pirmas" arba, pas kà virð litro" :)
siuomi noreciau pastebet, kad maniskis DR dabar yra jau koks 27 baikas mano karjeroje, ir dar nei sykio neesu turejes litro vienoj vienoj.

edit: ar ash apzimyzelis slabakas?
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

gonzas wrote:
Teo wrote:
hehe, pirmas mocas, litras, ir jau siūlai žiede susitikti :) tas jaunatviškas maximalizmas (tiksliau spermos/myžalo/sidro slėgis galvoje)

duodu miunusą, ir dar duosiu jei nepamiršiu, nes čia rimti dėdulės su HD sportsteriais renkasi...

p.s. sugalvojau juokingą paralelę, kai būdavo vakaruškos "kamu za 30", tai 2čia glaima taikyti "kam baikas ne pirmas" arba, pas ką virš litro" :)
siuomi noreciau pastebet, kad maniskis DR dabar yra jau koks 27 baikas mano karjeroje, ir dar nei sykio neesu turejes litro vienoj vienoj.

edit: ar ash apzimyzelis slabakas?
jio, iskart matosi kad kiausu neturi :D
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

tada uzhdek man minusa!
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

matau kad kai kurie nariai skaityt nemoka,rasiau GAL KADA ZIEDE SUSITIKSIM...o ne kad davai poryt pasitikrinam..skaiciau labai daug motofrakcijos foruma ir galiu pasakyti kad cia yra labai daug dedziu su tokiom nosim :^o tipo jei turi pirma moca tai esi dar geniu genys,niekam tikes snarglius,man ne 16 kad mane taip kazkas vadintu tuo labiau nepazinodamas ir nezinodamas ka as moku ko nemoku,gali turet kad ir 23 mocus man zemai kabo ir tave gali deti tas piemuo su kazkokiais skysciu misiniais galvoja ir su pirmu savo mocu.. :rock: blyn labai noreciau juo pirmas buti..zinociau ka tada tau pasakyti :laughing6:
kawasaki zx10r'"07
Post Reply