ezhiukas wrote:siaip skaitau yra kur Telekomui pasireikst. Visokias eksplotacines medziagas ir einamas dalis jau stumdo, liaudis dar reikalauja ir draudimo papigiai
Nus paveiksliukas daugmaž aiškus. Pagal Donato info:
194 - 12mėn,
107 - 6 mėn.
Sąlygos: galioja motociklams nuo 350cc, bendras vairavimo stažas >7m.
draudža expareksininkai.
Žadėjo sezonui prasidėjus derėtis dėl mažesnių kainų... vil sy
sakau pas brokeri eit, ne i draudima. Brokeris parenka daugiau maziau pigiausia varianta. Ir nera didelio skirtumo i koki brokeri kreipiesi. Susidaro +- keli litai
ezhiukas wrote:sakau pas brokeri eit, ne i draudima. Brokeris parenka daugiau maziau pigiausia varianta. Ir nera didelio skirtumo i koki brokeri kreipiesi. Susidaro +- keli litai
Temą buvo pakurta susižinot kiek kainuoja, o ne kur eiti. Žinioj, kad esam protingi ir draudžiames per brokerius. Bet...brokeriai turi savo DB ratą ir visi_su_visom nedirba arba aš tokių nežinau.
kagi - siandien apsidraudziau metams industrijos garante - kaip ir sake El traxo - kaina 189 lt. Pigesnio varianto mano traktoriui su mano stazu brokere nerado.
ezhiukas wrote:kagi - siandien apsidraudziau metams industrijos garante - kaip ir sake El traxo - kaina 189 lt. Pigesnio varianto mano traktoriui su mano stazu brokere nerado.
pigesnis variantas - kažkoks neaiškus - 100 metams ir 60 pusmečiui. šaindien atsiimsiu polisą ir pasakysiu kas ten per draudimas, draugai užsakinėjo... Netgi visagalis Valdžia nieko negalėjo atsakyti į tokias kainas
ezhiukas wrote:kaip ne mano - man reiks draustis is naujo, nes mano draudimas nustos galioti.
Beje, su salyga kad draudimas jau yra, laukiu siandien El traxo vizito
nixuja nenustos nes bankrutavusio draudiko isipareigojimus perima motorinis biuras ar tai draudimo prieziuros tarnyba-daba bijau sumeluot. jau su draudimais manes nepapisi, patikek
Siuomi noretau pareigksti kad apsidraudziau jau minetame Industrijos Garante. Pusmeciui uzu 113 litus. Tikiuosi patiks. Draudziausi per auksciau mineta Donata, tiksliau per jo mergas. Sake vasara sedi ofise su maudimukais (seksualiais) ir valgo ciulpiamus ledus.