"Svingerių vakarėlis"

Motofrakcijos Chopper/Cruiser/Custom skyrius
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

man pas roadkinga kas patinka tai stabdziai ir motoro vibracija ant laisvu. Grazu ziuret kaip jis kalatojasi :) Ai, dar visai smagu vaziuot su gamykliniais dusliais. Primena mano dragstara - tylu, ramu, pauksteliai ciulba. Bet stiklai abu nepatiko - nei pas arvi, nei pas traxo. Kazkaip pucia tiesiai i salma.
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

wowo, stokines roadkingo dudos gauna shimta respekto tashku! :)
Peace ДА!
ezhiukas

Post by ezhiukas »

beje, arvio traktoriui pliusas uz sesta begi. Visai gerai isikalt ir kruizint atsiputus. O va del kietumo tai minusas. Beje, senu traktorium arvis irgi skundesi kad kietas. Kas cia, fatboju liga?

Laukiam kitu swingeriu atsiliepimu :)
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Yvl wrote:erm... trumpai:
valina +/- panasiai. geriau negu mano gonda :)
fetbojus - kartingas. kietas mle... arba as per kudas....
heritage - kazkas inbetween RK ir FB. pasirode minkstesnis negu fetbojus.
roadking - vaziavau kaip su neoplanu kokiu... minksta, supasi.. zodziu patiko. dar patiko raitelio balno forma (labai subjektyviai)
reziume: jei ne FLH, tai FLSTC bus sekantis :) FLSTF atpuola del mazho priekinio sparno ir neshpikiuotu ratu. ir (probably) kietos pakabos

visuose trijuose neradau patogios pozos kojoms. turbut "aciu" mano anatomijai - floorboardai gauna i kaulus nuo paprastu pakoju :)
o gal tik ipratimo reikalas...
Pridėsiu dar subjektyvių vertinimų:
skaitau Arvio Fatbojus - bmw chuligankė ant 2 ratų. :) Manevringa, nedidukė, geras garsas ir valit. Dar patiko, kad ant spidometro rodo kad jau 6 bėgis įkaltas.
Ežiuko softailu nespėjau pasiendžoint. Skaitau išlepau nuo plataus vairo, o jo buvo siauras (sąlyginai, aišku) ir dar palenktas į priekį. Tobiš sunkesnis valdymas, reik priprast. Valina gražiai ir tolygiai, kaip ir turi būt upgreidinus filtrą, išmetimą ir įmetus commanderį.
Yvlo šedowas - važiuoja tvarkingai. Kubatūra lyginant su buvusiu dragstaru, nežymiai didesnė, o bet valina akivaizdžiai geriau. Minusas - nu blt, man per mažas pasirodė. Sedėjau kaip ant taburėtės. Man pakojus reiktų nešt į priekį. Kėliau ir ant ant pakojų, kur ant lankų - tas pac bbs. Būtų florbordai - turbūt sedėčiau kaip ant stryto.
Road Kingas nuo pat pradžių patiko dėl sedėsenos - kaip čia buvęs - aukštai ir patogiai. O bet visai norėčiau išbadyti ir navatnesnes kėdes. Turbūt pati prašmatniausia sedėsena yra ant Navaro troleibuso - plačiašiknė ir su atlošu :D
How does you do?
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

o jei taip 6 begiu dezhele roadkingui? :)
Peace ДА!
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Yvl wrote:o jei taip 6 begiu dezhele roadkingui? :)
Yra tokia opcija. Nepamenu tiksliai, eina ar ne 1,5k bagsų
How does you do?
ezhiukas

Post by ezhiukas »

beje navaro troleibuso as ir pats normaliai nebandes, visai idomu butu :)
O 6 begiu dezes pas visus nuo 2007 eina. Pas dynas nuo 2006.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Beje American Iron'e virkauta, kad 6bėgės per ilgas tarpas tarp 1 ir 2 bėgių. Tiesa sakant, nepastebėjau ir skūstis negalečiau. Dar rašė, kad 6bėgės 6 bėgio sūkiai kaip ir 5bėgės 5-to. b*bio nukirst neduočiau, reiktų dar pažvelgt į referencus (pas ežį numeris turi būt)
How does you do?
ezhiukas

Post by ezhiukas »

El Traxo wrote:
Yvl wrote:o jei taip 6 begiu dezhele roadkingui? :)
Yra tokia opcija. Nepamenu tiksliai, eina ar ne 1,5k bagsų
ziurint ka darysi. Jei pilna deze, tai bus gana brangi. Bet galima nusipirkt tik dantraciu komplekta. Pvz revtecho 6 begiu komplektas tinkantis i standartine deze ebejuj kainuoja nepilnai 900$ (tokia pas navara troleibuse stovi)
ezhiukas

Post by ezhiukas »

a jo, pas mane dar guli tavo aih numeris, reikia kaip nors nepamirst atiduot. Btw, as ir uzsisakiau. Pirmas numeris jau atejo, kaip tik sekantis po to kuri tu davei paskaityt :)
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Yvl wrote:
mindaugasa vol.2 wrote:tai jau labai idomu, kuo hd pasirode geriau uz shadowa? trauka gal?
jei taip, tai evilai vien tik tau swingeriu vakarelio surprizas-pralekimas antru numeriu su storms karvute, kol zx10r randasi abkatkes busenoje.
arba palauk, kol as savo grebli surinksiu.

kol parasiau, tai tapo viskas aisku. kertu lazybu, kad duotu klausimu cbr'o showa pakabeles neperspjaus joks hd taip vadinamas minkstumas!
patiko subalansavimu (rimtai!)
karovos sunkesnes uz mano mapieda bene po +100 kg, o vadeliojasi kaip 125ccm uodas....
o nei stormso karve nei tavo greblys negasdina :) esu ir gixeri vadeliojes ir dar kazka... valit no ne radujet..
va, žmogelis labai paprastai aprašė skirtumus. Beje, ne pirmas nusiskundimas 5 bėgiu 6bėgėj dežėj. Reiks dar Arvio baiką pažagint, pažiūrėt kur tie amerikonai vis sliekų randa :)
I own a Honda VTX1800R and just bought The 2007 Road King. The Road King is so much more nimble than the big VTX it is surprising, given the fact that they are in the same weight class. The slightly shorter wheel base and smaller wheels make an enormous difference. I ride in Northern California, along the coast and in the wine country and, I must admit, having resisted buying a Harley for a long time, but this baby takes a lot less energy on the curvy roads we have here than my VTX 1800. My only gripe is fifth gear. With all these tourists on the road I find myself in fifth gear more than I want to be. It whines annoyingly. I sure hope that different oil will solve that irritation. If not, I suspect someone will find an after market solution.
How does you do?
ezhiukas

Post by ezhiukas »

El Traxo wrote: va, žmogelis labai paprastai aprašė skirtumus. Beje, ne pirmas nusiskundimas 5 bėgiu 6bėgėj dežėj. Reiks dar Arvio baiką pažagint, pažiūrėt kur tie amerikonai vis sliekų randa :)
I own a Honda VTX1800R and just bought The 2007 Road King. The Road King is so much more nimble than the big VTX it is surprising, given the fact that they are in the same weight class. The slightly shorter wheel base and smaller wheels make an enormous difference. I ride in Northern California, along the coast and in the wine country and, I must admit, having resisted buying a Harley for a long time, but this baby takes a lot less energy on the curvy roads we have here than my VTX 1800. My only gripe is fifth gear. With all these tourists on the road I find myself in fifth gear more than I want to be. It whines annoyingly. I sure hope that different oil will solve that irritation. If not, I suspect someone will find an after market solution.
siaip vtx 1.8 visu testuotoju pizdavojamas kad tinka vaziuot tik tiesiai. I posukius eina labai nenoriai. Reiktu lygint su kokiu vulcanu 1.6 ar roadstaru 1.7. Manau sitie turetu ne ka prasciau suktis.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

ezhiukas wrote:siaip vtx 1.8 visu testuotoju pizdavojamas kad tinka vaziuot tik tiesiai. I posukius eina labai nenoriai. Reiktu lygint su kokiu vulcanu 1.6 ar roadstaru 1.7. Manau sitie turetu ne ka prasciau suktis.
Norėčiau ir aš palygint su kokiu 1.6-1.8 japonu. Bandžiai zuzuki 1.4 - kažkaip svorio centras pas jį aukščiau yra. Lyginant su dragstaru 650, atrodo, kad roadkingas valdomas minties galia - užtenka pažiūrėt kokiam posūkio taške nori būti ir baikas ten nuvažiuoja :)
How does you do?
Seitan
50cc tarp koju

Post by Seitan »

Didele teisybe sakot. Mano shadowas ish viso neimanomas kartais buna. Ant Yvl'o sedejau - patiko, - lengvas. Ant tamstos HD sih viso jokiu pastangu nereikejo idet. Su savishkiu kartais nemaloniai pasijuntu.
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Ar duotumet man kas pavaziuot su choperiu? Uz sazininga moderavima ir tolerancija!
Добро пожаловать нахуй
Post Reply