retro varzbos jau vyksta ir ten vaziuoja apie 8 ekipazus - taip kad lengva nebusgintaras13 wrote:vat cia motobiker gerai pastebejo....
klausimas yra pirmaiusia toks kokiu (kieno cempionu) nori but![]()
dar galima kokia retro klase susigalvot ir vienam paciam sudalyvauti vieninteliame etape su kokia Panonia ir ilgai lauktas cempiono titulas kisenej
Q: kaip tapti zymiu moto lenktyninku
nesuAbsoliutink savo tikslu. uzaugsi nauju adolfuw919 wrote: todel man keisti kolegu pasisakymai, atseit "vaziuoju del saves"
p.s. "vaziuoju del saves" taipogi galima sifruoti, kad vis dar kepurnejies tokiam lygmeni, kad mintis ir tikslus apie masinius lenkimus reiktu atidet. nepaslaptis, kuo baigiasi rekordu musimai.
race your life
mano tikslai yra mano reikalas, as ju niekam nepersu ir auklet manes del to nereikia.sai wrote:nesuAbsoliutink savo tikslu. uzaugsi nauju adolfuw919 wrote: todel man keisti kolegu pasisakymai, atseit "vaziuoju del saves"tam tikrom prasmem esi isbandes tik keleta sriciu. gyvenimas platesnis.
p.s. "vaziuoju del saves" taipogi galima sifruoti, kad vis dar kepurnejies tokiam lygmeni, kad mintis ir tikslus apie masinius lenkimus reiktu atidet. nepaslaptis, kuo baigiasi rekordu musimai.![]()
tik kazkodel "o man px ka apie mane galvoja" sako zmones, kuriem labiausiai rupi kitu nuomone, nepastebejai?
How do you get fast lap times? With ease.
nepersi? visa puslapi visiem irodineji, kaip ir kas. pasidavei lengvai mindaugo provokacijai, tik jaunelio brolio cia betruksta su isvedziojimais.
nieko as neaukleju, ne tokios mano pareigos
, tik parasiau pastebejima.(ir dabar dar viena
) taipogi nezinau kas ten kam rupi, kai rupi man, arba nezinau - pasiklausiu. tiek.
p.s. anektodai vis tik teisus. rustieji cioperistai yr pastovesni, plastikiniu vadeliotoju galvos karstos. no offense
p.p.s. man taipogi px, ka username apie mane galvoja
nieko as neaukleju, ne tokios mano pareigos
p.s. anektodai vis tik teisus. rustieji cioperistai yr pastovesni, plastikiniu vadeliotoju galvos karstos. no offense
race your life
isiskaityk ka rasau! niekur nebuvo kalbos apie mane ar tave, pats tai ikisai. as pats zinau kaip elgiuosi ir kodel, jei apsijuoksiu, tebunie. tuo tarpu yra tokiu, kurie viena sneka, o kita daro - jiems ir buvo skirtas komentaras. jei pajutai kad kepure dega - sorry.sai wrote:nepersi? visa puslapi visiem irodineji, kaip ir kas. pasidavei lengvai mindaugo provokacijai, tik jaunelio brolio cia betruksta su isvedziojimais.
nieko as neaukleju, ne tokios mano pareigos, tik parasiau pastebejima.(ir dabar dar viena
) taipogi nezinau kas ten kam rupi, kai rupi man, arba nezinau - pasiklausiu. tiek.
How do you get fast lap times? With ease.
kalbi kaip nevaidulisw919 wrote:isiskaityk ka rasau! niekur nebuvo kalbos apie mane ar tave, pats tai ikisai. as pats zinau kaip elgiuosi ir kodel, jei apsijuoksiu, tebunie. tuo tarpu yra tokiu, kurie viena sneka, o kita daro - jiems ir buvo skirtas komentaras. jei pajutai kad kepure dega - sorry.sai wrote:nepersi? visa puslapi visiem irodineji, kaip ir kas. pasidavei lengvai mindaugo provokacijai, tik jaunelio brolio cia betruksta su isvedziojimais.
nieko as neaukleju, ne tokios mano pareigos, tik parasiau pastebejima.(ir dabar dar viena
p.p.s. man taipogi px, ka username apie mane galvojatik veltui pereini i asmeniskumus ir provokacijas, is to nieko gero.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
patikslinu klausima: noriu buti nesvarbu kokiu chempionu. galiu kad ir 5posukiu chempijonu buti. bile chempijonu.
siap jau esu nemazai chempijonu vardu turejes: savo kiemo vicechempijonas, savo lovos chempijonas po 24h, muilo burbulu putimo 1998 spalio 12d chempijonas iki 75kg kategorijoje.
dabar laikas tapti moto chempijonu.
siap jau esu nemazai chempijonu vardu turejes: savo kiemo vicechempijonas, savo lovos chempijonas po 24h, muilo burbulu putimo 1998 spalio 12d chempijonas iki 75kg kategorijoje.
cross cojones PC
Va cia manau reikia prisiminte sena gera kickinima. Gal noretum tapti kikinimo chempionu? Darbo iranki parupinsiu.mindaugasa vol.2 wrote:patikslinu klausima: noriu buti nesvarbu kokiu chempionu. galiu kad ir 5posukiu chempijonu buti. bile chempijonu.
Добро пожаловать нахуй
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris