Q: kaip tapti zymiu moto lenktyninku

Viskas apie motociklų sportą
motobiker
Ganerio lankytojas

Post by motobiker »

gintaras13 wrote:vat cia motobiker gerai pastebejo....
klausimas yra pirmaiusia toks kokiu (kieno cempionu) nori but :D
dar galima kokia retro klase susigalvot ir vienam paciam sudalyvauti vieninteliame etape su kokia Panonia ir ilgai lauktas cempiono titulas kisenej
retro varzbos jau vyksta ir ten vaziuoja apie 8 ekipazus - taip kad lengva nebus :)
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

w919 wrote: todel man keisti kolegu pasisakymai, atseit "vaziuoju del saves" :)
nesuAbsoliutink savo tikslu. uzaugsi nauju adolfu :) tam tikrom prasmem esi isbandes tik keleta sriciu. gyvenimas platesnis.
p.s. "vaziuoju del saves" taipogi galima sifruoti, kad vis dar kepurnejies tokiam lygmeni, kad mintis ir tikslus apie masinius lenkimus reiktu atidet. nepaslaptis, kuo baigiasi rekordu musimai. :batons: :)
race your life
w919
Raudondvario karjero siaubas

Post by w919 »

sai wrote:
w919 wrote: todel man keisti kolegu pasisakymai, atseit "vaziuoju del saves" :)
nesuAbsoliutink savo tikslu. uzaugsi nauju adolfu :) tam tikrom prasmem esi isbandes tik keleta sriciu. gyvenimas platesnis.
p.s. "vaziuoju del saves" taipogi galima sifruoti, kad vis dar kepurnejies tokiam lygmeni, kad mintis ir tikslus apie masinius lenkimus reiktu atidet. nepaslaptis, kuo baigiasi rekordu musimai. :batons: :)
mano tikslai yra mano reikalas, as ju niekam nepersu ir auklet manes del to nereikia.

tik kazkodel "o man px ka apie mane galvoja" sako zmones, kuriem labiausiai rupi kitu nuomone, nepastebejai? :)
How do you get fast lap times? With ease.
Username
Dievas

Post by Username »

man tai px ka apie mane galvoja

:D :D
Image
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

nepersi? visa puslapi visiem irodineji, kaip ir kas. pasidavei lengvai mindaugo provokacijai, tik jaunelio brolio cia betruksta su isvedziojimais.
nieko as neaukleju, ne tokios mano pareigos :), tik parasiau pastebejima.(ir dabar dar viena :)) taipogi nezinau kas ten kam rupi, kai rupi man, arba nezinau - pasiklausiu. tiek.
p.s. anektodai vis tik teisus. rustieji cioperistai yr pastovesni, plastikiniu vadeliotoju galvos karstos. no offense
p.p.s. man taipogi px, ka username apie mane galvoja :D
race your life
Username
Dievas

Post by Username »

tai keiciames pochais. As tau viena ir tu man viena :sup2:
Image
w919

Post by w919 »

sai wrote:nepersi? visa puslapi visiem irodineji, kaip ir kas. pasidavei lengvai mindaugo provokacijai, tik jaunelio brolio cia betruksta su isvedziojimais.
nieko as neaukleju, ne tokios mano pareigos :), tik parasiau pastebejima.(ir dabar dar viena :)) taipogi nezinau kas ten kam rupi, kai rupi man, arba nezinau - pasiklausiu. tiek.
p.s. anektodai vis tik teisus. rustieji cioperistai yr pastovesni, plastikiniu vadeliotoju galvos karstos. no offense
isiskaityk ka rasau! niekur nebuvo kalbos apie mane ar tave, pats tai ikisai. as pats zinau kaip elgiuosi ir kodel, jei apsijuoksiu, tebunie. tuo tarpu yra tokiu, kurie viena sneka, o kita daro - jiems ir buvo skirtas komentaras. jei pajutai kad kepure dega - sorry. :) tik veltui pereini i asmeniskumus ir provokacijas, is to nieko gero.
Username
Dievas

Post by Username »

w919 wrote:
sai wrote:nepersi? visa puslapi visiem irodineji, kaip ir kas. pasidavei lengvai mindaugo provokacijai, tik jaunelio brolio cia betruksta su isvedziojimais.
isiskaityk ka rasau! niekur nebuvo kalbos apie mane ar tave, pats tai ikisai. as pats zinau kaip elgiuosi ir kodel, jei apsijuoksiu, tebunie. tuo tarpu yra tokiu, kurie viena sneka, o kita daro - jiems ir buvo skirtas komentaras. jei pajutai kad kepure dega - sorry. :) tik veltui pereini i asmeniskumus ir provokacijas, is to nieko gero.
kalbi kaip nevaidulis :nono:
Image
w919

Post by w919 »

Username wrote: kalbi kaip nevaidulis :nono:
omanpx! :D
Vasiukas
Naujokas

Post by Vasiukas »

sai wrote:nepersi? visa puslapi visiem irodineji
ka?
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

Username wrote: kalbi kaip nevaidulis :nono:
paantrinu. sorry, kad neisejo iskart taip konkreciai apibudint. viskas ok. :D
ok, username keiciames :D:D
race your life
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

patikslinu klausima: noriu buti nesvarbu kokiu chempionu. galiu kad ir 5posukiu chempijonu buti. bile chempijonu.
siap jau esu nemazai chempijonu vardu turejes: savo kiemo vicechempijonas, savo lovos chempijonas po 24h, muilo burbulu putimo 1998 spalio 12d chempijonas iki 75kg kategorijoje.
dabar laikas tapti moto chempijonu.
cross cojones PC
Username
Dievas

Post by Username »

Iki 75kg :lolol: :lolol:
Image
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

mindaugasa vol.2 wrote:patikslinu klausima: noriu buti nesvarbu kokiu chempionu. galiu kad ir 5posukiu chempijonu buti. bile chempijonu.
siap jau esu nemazai chempijonu vardu turejes: savo kiemo vicechempijonas, savo lovos chempijonas po 24h, muilo burbulu putimo 1998 spalio 12d chempijonas iki 75kg kategorijoje.
dabar laikas tapti moto chempijonu.
Va cia manau reikia prisiminte sena gera kickinima. Gal noretum tapti kikinimo chempionu? Darbo iranki parupinsiu.
Добро пожаловать нахуй
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

tai kickinimo chempijonas tai renaz paliubomu? absoliutkej.
as galiu buti vicechempijonas vedusiu vyru zydromis akimis su nebaigtu aukstuoju klaseje?
cross cojones PC
Post Reply