BMW superbike
Moderator: Supersport
butent, imciau iskart. turbut vienintelis litras, kurio noreciaumindaugasa vol.2 wrote:100%: buduliu ir verslininku su trumpais pimpaliukais mega hitas.
primesk: bmw ir dar brytva!! du viename.
geriau nera.
a trumpas pimpalas pox, vistiek nieks nemato
tik prie kuriu prisiskirt pagal pirmininko klasifikacija?
race your life
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
na ten komiksas buvo. visi turejo gauti el. pastu.
vienzo, gyveno vaikinas, kuris turejo trumpa pimpala. pirma karta is jo juokesi druzbanas, kai ana pamate dushe. rode pirshtu ir juokesi. vaikinas verke.
po to ish jo juokesi jo mergina, romantishkos sueities metu. rode pirstu ir juokesi. bichas stradalino.
tada is jo juokesi vieshame tualete, prie pisuaro. kas stovejo saliai rode pirstu ir juokesi, o bichas krimtosi.
bet sitai zinojo tik jis, jo buvusi mergina ir tie keli, matę jo beda.
bichiukas, matyt prakuto, nusprende įgyti autoriteto (?) ir nusipirko Hummeri. isvaziavo i gatve.
ir tada, Tai suzinojo visi! visa gatve, visas miestas rode i ji pirstais ir juokesi!!
tai vat taip pat man irgi kelia nuotaika mieste uzmatytas niekliuotas, rustus baikeris, flashy car'o draiveris, vertu mobiliako savininkas ir t.t.
penio kompensacines priemones
pasiginchikyte
vienzo, gyveno vaikinas, kuris turejo trumpa pimpala. pirma karta is jo juokesi druzbanas, kai ana pamate dushe. rode pirshtu ir juokesi. vaikinas verke.
po to ish jo juokesi jo mergina, romantishkos sueities metu. rode pirstu ir juokesi. bichas stradalino.
tada is jo juokesi vieshame tualete, prie pisuaro. kas stovejo saliai rode pirstu ir juokesi, o bichas krimtosi.
bet sitai zinojo tik jis, jo buvusi mergina ir tie keli, matę jo beda.
bichiukas, matyt prakuto, nusprende įgyti autoriteto (?) ir nusipirko Hummeri. isvaziavo i gatve.
ir tada, Tai suzinojo visi! visa gatve, visas miestas rode i ji pirstais ir juokesi!!
tai vat taip pat man irgi kelia nuotaika mieste uzmatytas niekliuotas, rustus baikeris, flashy car'o draiveris, vertu mobiliako savininkas ir t.t.
penio kompensacines priemones
pasiginchikyte
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Va va, man irgi keli klausimai kilo:
1. Ar su Hummeriu visada tik impotentai?
2. Ar su juodu džipu visada tik banditai?
3. Ar su motociklu visada tik chuliganai ir pažeidėjai?
4. Ar su krūtu mobiliaku visada tik gėjai?
Atsiprašau, kad tiek daug klausimų. Nes tada aš banditas, pažeidėjas ir dar dvigubai gėjus. Visa laimė kol kas bent ne impotentas
1. Ar su Hummeriu visada tik impotentai?
2. Ar su juodu džipu visada tik banditai?
3. Ar su motociklu visada tik chuliganai ir pažeidėjai?
4. Ar su krūtu mobiliaku visada tik gėjai?
Atsiprašau, kad tiek daug klausimų. Nes tada aš banditas, pažeidėjas ir dar dvigubai gėjus. Visa laimė kol kas bent ne impotentas
Last edited by efk0nas on 06 Feb 2009, 23:04, edited 1 time in total.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
skaitau, nebutinai esat teisus pirmininke. kaip imoniu grupes "Balionelio investicija" vykdantysis inzinierius-konstruktorius turetumet megt inzinerines minties poleki ir ispildymo tobuluma. ar konkurentu nekenciat? bet blogas tas kareivis, kuris nesvajoja but..mindaugasa vol.2 wrote:bbz. nezinau. nepatinka, taigi negaliu komentuoti.
race your life