moto pardavimas (dokumentu tvarkymas)

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

abel! visi pralose. :(
bet bicas smarkiai papuole: akumu nsr'ui dabar jau niekas nebeveza. o jei dar padangu hondos reikes, tai vabshce iklimpo...
cross cojones PC
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Nereikia jokių notarų. Mano mocas irgi nebuvo registruotas, tai nusinešiau į Regitrą s.f. kopiją, kad "Julius racing" asociacija pirko mocą iš salono ir paskui pirkimo-pardavimo sutartį, kad aš pirkau jį iš asociacijos. Vsio, suėjo. Tiesa, konkrečiai mano atveju bandė reikalaut ir s.f., kad salonas pirko mocą iš gamintojo, bet gražiai pasišypsojau ir moteriškė sutvarkė taip :oops:
Last edited by efk0nas on 29 Apr 2009, 18:44, edited 1 time in total.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
gintaras13
Ganerio lankytojas

Post by gintaras13 »

Tai gi cia Kaunas - viskas ore tik del to kad pardavejas "Julius racing" :-#
Username
Dievas

Post by Username »

Man, Vilniuje, irgi regitra bande sakotis mazdaug "duokit kawasaki atstovo pirkimo is gamyklos dokumentus". Galvoju wtf, gal dar gamyklos daliu is tiekeju uzpirkimo saskaitas parodyti? Ziuri apokas i mane ir vysks. Neregistruosiu kol nebus saskaitos.

Poto atejo pavadotojas ir reikalai susitvarke.
Image
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Ai, aš tai tingėjau ten akis draskyt ir ieškot logikos, tai gražiai pamirksėjau, paveblenau iš serijos: "tai jo, aš net nesiginčiju, kad jūs visose procedūrose ir dokumentacijose nusimanot geriau už mane.. ale tokią ilgą eilę atstovėjau, gal šįkart kaip nors galima sutvarkyt?" Tai pasimaivė ir užantspaudavo :D
jara
Kacergos extrymas

Post by jara »

nu, cia kaip visada. ant ko uzsirausi. bet dokumentus jie nori matyt abu :)
jei nori pasilikti sau originala, tai jiems reikia notarines kopijos
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

kaip tu minusu prasaisi uz tuos notarus. Notarai yra blogis ir visi zino. Nefi tu kopiju neshiot i regitra. Geriau sau atsivieti ir atiduodi kjebenifeni tai regitrai. Tegul archyvuose tau saugo 10 metu.
PAs notarus jei nori kopija pasidryt uz 3 litus turi savaite is anksto uzsirasyt. Ar te koki shuda, kad kaip kurva prisidaziusi Teisininke uzatspauduotu (o greiciau jos vergai padejejei dirbantys uz 800 lt /men, kadangi darbas labai prestizinsi ir reikia suduose nezinia kiek sedeti ji gavus). O kas buna, kai Teisininkei PMS ar nepasiseka asmeniniame/lytiniame gyvenime. Tada jokie dokumentai netinka, nes jinai atsako savo asmeni nuosvybe prei treciuosisu asmenis, ir privalomasis draudims nepadengs nuostoliu jeigu jinai uzdes savo atspaudo ant belekokio originalo, nes jinai tokiu originalu netvirtina....

galeciau testi... pilieciui minusas
jara wrote:nu, cia kaip visada. ant ko uzsirausi. bet dokumentus jie nori matyt abu :)
jei nori pasilikti sau originala, tai jiems reikia notarines kopijos
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Man atrodo, šiandien kažkam kitam PMS :lolol:
Post Reply