tuvlitiniia ackiria LABAI paprastai, turi duombaze ir mato kokia kilmes salis, gali isvezht zhiguly, uzhregistruot UK, parvezht atgal ir jis jau bus su UK dokais ir kilmes salim UKRashyd wrote:Cia del TA? Beje kaip tuvlitiniai atkiria kad grizo is anglijos?
ezhiukas wrote:newsuose sako kad nuo 09 metu parveztiems anglams reikia sertifikato. Kaip cia yr?
Sertifikacija nuo 2009
oho tuvlitiniai, vos ne kosmines technologijos ideigtos...
zhaltas wrote:tuvlitiniia ackiria LABAI paprastai, turi duombaze ir mato kokia kilmes salis, gali isvezht zhiguly, uzhregistruot UK, parvezht atgal ir jis jau bus su UK dokais ir kilmes salim UKRashyd wrote:Cia del TA? Beje kaip tuvlitiniai atkiria kad grizo is anglijos?
ezhiukas wrote:newsuose sako kad nuo 09 metu parveztiems anglams reikia sertifikato. Kaip cia yr?
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Skaitau labiau žemiškos nei kosminės - http://www.eucaris.net/participation.php Regitra ją gausiai naudoja, neatmetu, kad ir Tuvlita loginasiRashyd wrote:oho tuvlitiniai, vos ne kosmines technologijos ideigtos...
How does you do?
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
variau čia kažkada mašiniuką TA-ai, paklausiau dėdės kaip dėl mocų iš UK sertifikatų - sakė, kad nieko nereikia, apart kad fara nešviestu į kairį kampą. Tinka ir lygiai, be kampų šviečianti.zhaltas wrote:as ten ir rasiau ng, registravau pries 3 sav CCM'a
registravime viskas totaliai px, TA - paziejo "kilmes salis UK" - viso gero varai is cia ir negryzti be sertifikato.
How does you do?
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
man kadaise bande ishrasyti bauda uzh vairuotojo pazymejimo neturejima. ar tais ne 500 litu tik.
situacija paprasta, kad pazymejima ash turejau, bet tai jis buvo pamirshtas namie su visa pinigine. todel, ir kysio nepavyko jiems gauti (o taip norejo). pasitikrino per racija, suzinojo kad tikrai toks esu, tikrai teises turiu, nuobaudu galiojanciu ner. na ir ka..... ishrase kvietima i policija, i pabaudos svarstyma. o ten nuejus, paziurejo i mano teises, paziurejo i policininku surasyta protokola ir patrukciojo peciais (tipo nu jie ka, neturi ka veikti kad siuntineja cia del nieko) ir liepe vaziuot savo keliais. nei baudu, nei ispejimu, nieko.
situacija paprasta, kad pazymejima ash turejau, bet tai jis buvo pamirshtas namie su visa pinigine. todel, ir kysio nepavyko jiems gauti (o taip norejo). pasitikrino per racija, suzinojo kad tikrai toks esu, tikrai teises turiu, nuobaudu galiojanciu ner. na ir ka..... ishrase kvietima i policija, i pabaudos svarstyma. o ten nuejus, paziurejo i mano teises, paziurejo i policininku surasyta protokola ir patrukciojo peciais (tipo nu jie ka, neturi ka veikti kad siuntineja cia del nieko) ir liepe vaziuot savo keliais. nei baudu, nei ispejimu, nieko.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
jep ...KAI prieigą prie duombazių turės patruliaigintaras13 wrote:Geras, man tai tuvlitininkas sake jog ji gali namie laikyti ir niekam jo nereikia bo visa infa is lipduko arba is duombazes
How does you do?
nakagi. suaktualinam tema. ka tik tuvlitos dede per telepfona smarkiai pradziugino. jei pernai amerikonisko moco sertifikacija kainavo ar ne 389 lt, tai nuo nauju metu yra taip:
mocui sertifikavimas - 174,00 (!!!) litai including tech. apziura (privaloma)
raikalavimai - priekinis zibintas butinai su gabaritine lempute (isgrezt negalima. kaip atskirs, ar greztas, ar gamyklinis - nepasake
). ir neangliskas. amerikonsikas tinka, jei ant jo yra bent jau DOT sertifikavimo zyma.
skaitau laimejau, kad nesertifikavau pernai.
mocui sertifikavimas - 174,00 (!!!) litai including tech. apziura (privaloma)
raikalavimai - priekinis zibintas butinai su gabaritine lempute (isgrezt negalima. kaip atskirs, ar greztas, ar gamyklinis - nepasake
skaitau laimejau, kad nesertifikavau pernai.
Peace ДА!
tai mocui ir nebuvo 400lt, cia maisai su auto sertifikavimu, as kaip minejau uzhsiroviau ant labai trumpai galiojancio to reikalo, nes planavau vaziuot i karpatus (veztis moca) todel staigiai tvarkiau popieras. Tada oficialiai maziau nei 200lt sertifikavimas, paskui panaikino vapshe. o evoliutona kaip parsivilkau is amerikes kainavo arti 400lt (>1,5m atgal)