Pradedančiojo biudžetas

Viskas apie motociklų sportą
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Vaziavau su Dunlop GP Racer. Dunlop, nes gavau nuolaidu, du lipdukus ir uzveze uzrasas "Racer" :) .
Misinys - Medium. Tiek priekiui tiek galui, nes kaip man isaiskino actovas priekine Medium yra labiau Soft, negu galine Medium. Nu, aisku?
Last edited by inter on 03 Nov 2009, 15:17, edited 1 time in total.
...Forlanas...
stafas
125cc tarp koju

Post by stafas »

AHA rimtas, kaip nepastebejau iskart :-k

jauciu Jara kaitalioja prieki su galu, kad vienodai devetusi :D
Dėjau, dedu ir dėsiu visas pastangas ant Jūsų problemos...
jara
Kacergos extrymas

Post by jara »

Lucas wrote:
jara wrote:na, as per si sezona suvaziavau dvi galines ir dvi priekines.
ir cia su gontkem. dar reiktu pridurt, kad padangos - gatvines bridgestone 016 :rock:
Idomu, kad sitaip vienodai devisi.
na, nepasakyciau, akd vienodai.
siaip pagalvojus. suvaziavau puse senos padangos, track dayse parnu buvau visai su medine 014. po to nuspirkau nauja. ir su ja vaziavau. bet manau, kad jinai dar turi potencialo kitu metu pradziai. taip kad sakykim, kad suvaziavau 1,5 padangos :)

edit: bet kai paskaiciavau kiek kartu buvau kaciargoj siemet tai virs 10 kartu. plius lenktynes, ir plius vienas track daysas estijoj ir dvi lenktynes estijoj. skaitau, ad nemazai pasivazinejau siemet
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
Lucas
50cc tarp koju

Post by Lucas »

jara wrote:...buvau visai su medine 014. po to nuspirkau nauja.
Tai kaip uzsides sitas gonscikas normalias reisingines padangas tai bus nepavejamas :rock:
jara
Kacergos extrymas

Post by jara »

Lucas wrote:
jara wrote:...buvau visai su medine 014. po to nuspirkau nauja.
Tai kaip uzsides sitas gonscikas normalias reisingines padangas tai bus nepavejamas :rock:
manau, kad musu greitis ne padangose, o galvoje!
taip kad padangos gal duos siek tiek daugiau confidenc'o, bet ne milijona, tad itariu smaugsiu panasiai kaip ir siemet :)
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

skaitau, kad reiktu taikyti is shootout'o pasiskolinto hit faktoriaus termina ar jo analoga. esme ne kiek su medina padanga nuvarei, o ka gero su ja pavarei :) nors tiklus reiktu kelt gerokai tolimesnius, nei padangos gyvavimo trukme, bet kad visi cia tiek numyne su pusantro komplekto, tai galit pasisakyt, ko ismokot per ta laika :)
race your life
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Su sudroztu pusantro komplekto parein suvokimas, kad:
1. desiniu keliuku galima braukti taip pat smagiai, kaip ir kairiu (ganerio ziede to neismoksi!).
2. padeti stabdziu vilkimo [trailbraking'o] pagrindai.
3. trasoj gali patarsyti plunksnas praktiskai kiekvienam, vaziuojanciam be startinio numerio (t.y. ne "sportinykui") - nu kai kelia pasitikejima savimi!
4. "sportinykai" gi sportinykams nelygus. Rimtas smaugimas su rimtais Vyrais gali buti slegiantis, vienok. Turbut reikia dar kaip minimum pusantro komplekto dunlopu sudrozti.
5. gal nuo vibracijos, gal nuo benzino garu kazkas negerai su galva: savaite Egipto ar Turkijos kurorte iskeiciu i smirdanti ir tepaluota savaitgali ziede. Procesas negriztamas. Kitamet vel taip darysiu :D :D :D !
...Forlanas...
speedmonkey
50cc tarp koju

Post by speedmonkey »

Vyrai, kaip jus taip pigei sezona susukat???Ismokykit ir mane,tai kitais metais ir as vel startuosiu.Bo man tai kokios 8 galines ir biski maziau priekiniu isejo
Motosporte,kaip ir sekse-svarbiausia negaileti pinigu gerai gumai
speeder
50cc tarp koju

Post by speeder »

speedmonkey wrote:Vyrai, kaip jus taip pigei sezona susukat???Ismokykit ir mane,tai kitais metais ir as vel startuosiu.Bo man tai kokios 8 galines ir biski maziau priekiniu isejo
cia vIrai su kiausais ahujienais vaziuoja, gripas mum px :rock: tureciau 8 padangas sezonui senai plado rekordas su 600cc butu pamustas :chain: :D
nuo jusu bajeriu man nestovi
speedmonkey
50cc tarp koju

Post by speedmonkey »

O tai ble,as tai maniau, kad viena padanga vienam ratui!!!! Kokie nuostoliai, ai nana!!
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

tai bet logishkai priejome visu svarbiausia momenta: o kaip sutaupyti? kaip sutaupyti padangu? kad galima apsukti kita puse visi zinome ir taip?
kaip dar privesti padanga dilti maziau?
maziau rankena sukti gal nesiskaitys, kaip skaitote?
teisingai sureguliuota pakaba ir optimalus oro slegis leis vaziuoti 2kartus ilgiau, ania?
ka paskirsime atsakingu uz teisinga pakabos sureguliavima ir optimalu slegi?
zinoma, kad w?
taip ir galvojau :rock:
o dar kokie finta?
yra tas juokingas, kur padanga mirkai kazkokioje salietroje ir anos suminksteja. rase, kad visi gonscikai taip daro. gal net m.shumaheris??
dar variantai?

persokau i sildytuvu tema ir prisiminiau - tigi sildytuvu naudojimas! bet ten gumos dilimo nesumazins? tik grip'a geresni palaikys, ania?
cross cojones PC
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Gontkiu reglamente raso, kad padugnes draudziama chemiskai apdoroti. Salietra atmetam? Kita vertus lyg ir niekas netikrina per TA.
...Forlanas...
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

inter wrote:Gontkiu reglamente raso, kad padugnes draudziama chemiskai apdoroti. Salietra atmetam? Kita vertus lyg ir niekas netikrina per TA.
sakau, kad jie bijo taves su chemishkai apdorotomis padangomis, uztai ir draudzia :rock:
-5sec/lap
niekam nesakysim
cross cojones PC
speedmonkey
50cc tarp koju

Post by speedmonkey »

Turiu klausima,ka manot apie MIDLAND mototepalus sportui
apie MICHELIN padangas irgi sportui
ir kokioj daba federacijoj, nachrien, pirkti licenzija,kad vaziuot B klasej ir galiotu pabaltijy bent jau.
ACIU
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Apie Midland pirmakart girdziu, bet as siaip jau technikai neispruses, tad nieko nuostabaus.
Apie senesnius Michelin Pilot Power daug kur girdejau, kad jie gerai laiko. Per gerai. T.y. laiko, laiko, o paskui be perspejimo pabega. Zodziu, trukdavo informatyvumo. Pernai vazinejau su tokiais Michelinais, tai ka as zinau, man tai griunasi kaip ir su siemetiniais Dunlopais. Tarp markiu pakeitimu praejo pernelyg ilgas laiko tarpas, kad atgaminciau skirtumus, bet forumuose apie neinformatyvuma raso sportinykai megejai, ta pacia diena isbande Michelin ir kita firma, tai gal reik tiket? Kita vertus, galbut didesne itaka daro ne marke, o vaziavimo stilius? Gi kiekvienas vaziuoja skirtingai.
Kas liecia licencija - siulau orientuotis i LMSF. Orientuotis, nes velniazin kaip viskas atrodys pavasari. Man pavasari atrode, kad labiausiai apsimoka imti NMSF, nes didzioji dalis C klases varzybu turejo vykti Lietuvoj (vadinasi pigiau). Gavosi kaip gavosi - vaziavau vien tik uzsieniuose ir buvau vienintelis savo klasej NMSF'e. Neidomu. O LMSF'as i savo iskaita neitrauke. Tai kaip ir patapau pirmas C klasej, o bet taciau i istorinius analus mano pergale taip ir nepateko. Teks bandyti dar karta :D .
...Forlanas...
Post Reply