gal ka senieji kurmiai pasakys.
cia tik istraukiau is pirellio psl ;)
Saltinis yra ragaves racerio duonos ir turintis racing patirties Isle of MAN TT ir Irish Road Racing lenktynese, siuo metu dirbantis su BSB komandomis (partneris bombina variklius). Tad manau zmogus mums kalbejo is praktines puses, o ne tai ka pasiskaite Pirelli puslpyje, jei isvis skaitejara wrote: Lucas'ai, nemanai, kad Tau pasake tai, ka norejai girdet?
praejusiais metais ir siemet per pirma track daysa vaziavau su bridzais 016. buvau ir esu patenkintas. priekaistu neturiu. super gatvines padangos. su skirtingais gumu compoundais per viduriuka ir sonuose! tikrai rekomenduoju!devil_racer wrote:Sveiki,
reik rimtų vyrų patarimo, apie gatvines padangasturiu bėdą, kuri vadinasi R16 130/70
dabar apmauta michelin pilot sport , priekis dar gyvas, galas jau eina į pabaigą, tai kaip ir artėja laikas keist, bet sumąsčiau, gal ką nors geresnio galima ant jų užmaut? kiek išgooglinau, tai vat ką galima tokių išmatavimų gaut:
michelin pilot sport
dunlop qualifier
brigestone Battlax BT-014, BT-016, BT-012SS, BT-56
supermaxxis
gal kas galėtų pakomentuot ir palygint jas tarpusavyje?
ar maut naujus pilot sportus ir nesukt galvos?
o kur jų šviežesnių Lietuvoj galima užsisakyt?jara wrote: praejusiais metais ir siemet per pirma track daysa vaziavau su bridzais 016. buvau ir esu patenkintas. priekaistu neturiu. super gatvines padangos. su skirtingais gumu compoundais per viduriuka ir sonuose! tikrai rekomenduoju!
iškepk tokią ant R16 rato, paimsiunitruxa wrote: praeitais, siais ir gal net ateiti ka rinksiu is gatviniu tai MICHELIN PILOT POWER miestui gerai, ziedui gerai isilusios patampa labai minkstutes ir lipnios
cia jau kazka buridevil_racer wrote:Sveiki,
storms wrote:cia jau kazka buridevil_racer wrote:Sveiki,
labai jau skirtingos padangos. ir dar net skirtinu kartu
56- forget it. jos stovejo ant pirmojo bleido. kas nepamenai, tai buvo 18 metu atgal
012- padanga buvusi 10 metu atgal ant 929
014- miestui gerai, bet ne sportui
016 - padanga su kuria galima ir sportuoti
002 - padanga, su kuria nesportuojant galima vaziuoti ir gatveje