odiniai rūbeliai
Re: odiniai rūbeliai
už tai louis neturi berikų.
dar noriu paklausti apie teknic. kažkas turėjo? mindaugas? dydžiai atitinka kitų gamintojų? nes internetas sako visaip. ką?
dar noriu paklausti apie teknic. kažkas turėjo? mindaugas? dydžiai atitinka kitų gamintojų? nes internetas sako visaip. ką?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
o ka cia taip SV userius an odos trugtelejo. noras lygiuotis i :virus:? an dvieju simtu vaziuot pradejot? ko cia tekstile negaditsa?
less teeth, more tits.

skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Turu perforuotą vasarinę HD kožankę. Kai karšta - gėris, nes dar ir vienintelis pamušalas nusisega. Vėsesniu oru jau nekas, reikia rengtis kažką šilto po apačia. Bet čia kaip su motociklais - vieno viskam neužtenka, reikia dviejųM`BaubZ wrote:a. paklausti: su skylutėm ar be? labiau linkstu į perforuotą, bet gal iš praktikos kas nors kitaip pasakys?
ačiū
Dar sužinokite, kad Europos pietuose chodoviausias brendas - Dainese. Isp/Port. beveik visi Dainesiai
How does you do?
tai bebejo kad noras yr...tckd wrote:o ka cia taip SV userius an odos trugtelejo. noras lygiuotis i :virus:? an dvieju simtu vaziuot pradejot? ko cia tekstile negaditsa?
Beje sport tipo tekstile irgi labai sveikintinas reikalas netiesa? (pigiau, nemaziau saugu, skalbiame skambenkeje, daugiau kisheniu?)
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
man teknikas patinka. geras brandas. beje, bikeshopas turi ekskliuzyvini branda odai. rimti reiseriai lekia su tokiu.
cross cojones PC
pas mane va toks violator:M`BaubZ wrote:už tai louis neturi berikų.

Pats emiau teknica, nes daug kur buvo isrinktas kaip vienas geriausiu kainos-kokybes variantu.
Dydis tikrai skiriasi nuo kitu t.y. mano dydis 50, bet pasimataves i 50 netilpau, emiau 52 ir tai dar ties peciais galetu buti bent 1cm didesnis. Tad reik imt dydziu didesni, kaip kad ir raso nete.
Del kokybes ir patogumo jokiu priekaistu neturiu, atlaike jau ne viena griuvima. Keliu slaideriai labai naturalioje vietoje. Yra isimama nugaros apsauga, ana tokia ne pati rimciausia, visad deduosi vezli. Vienintelis dalykas kurio man truksta, tai kazkokiu apsaugu ant klubu, bo visad ridenantis nusidauzo
woo, tavo 50 dydis - tai motokostiumų ar šiaip rūbų? ebejui kaip tik žiūrėjau 2 dalių violatorių už pusebb kainą. tai reik suprast, ten ant klubų paminkštinimų nėra?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
triusikus dekites su paminkstinimais ant klubu. kaip rashydo. tie kur nespalvoti.
cross cojones PC
taip, kombezu dydis. Sortai tikrai puikus dalykas, bet galetu ir pa defaultu eit klubu apsaugos, nes tikrai reikalingos.
ups, apsimelavau! ka tik paciupinejau kombeza, visgi ties klubais yra ideti nedideli paminkstinimai, bet jie kokiu 3mm storio - realios naudos nulis.
ps - vienos dalies kombezas saugiau ir turbut patogiau. nesu turejes 2 daliu. be to niekad nekyla abejoniu detis kelnes ar lekt su striuke
ups, apsimelavau! ka tik paciupinejau kombeza, visgi ties klubais yra ideti nedideli paminkstinimai, bet jie kokiu 3mm storio - realios naudos nulis.
ps - vienos dalies kombezas saugiau ir turbut patogiau. nesu turejes 2 daliu. be to niekad nekyla abejoniu detis kelnes ar lekt su striuke
im 1 dalies kombeza
jei noresi vaziuot tik su striuke - uzsidesi textile kuria jau ir taip turi
jei noresi vaziuot tik su striuke - uzsidesi textile kuria jau ir taip turi
padiskutuokim dar: 2 dalys ar 1
man visai nepatinka kupra. ypač kai būna per visą nugarą. o kaip paskui ant tos kupros kuprinę užsidėt?
o kaip patogiai išsikratyt rudąją materiją, kai bevažiuodamas vos galo negauni? vieni nepatogumai...
man visai nepatinka kupra. ypač kai būna per visą nugarą. o kaip paskui ant tos kupros kuprinę užsidėt?
o kaip patogiai išsikratyt rudąją materiją, kai bevažiuodamas vos galo negauni? vieni nepatogumai...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
bent jau man:
1) kupra lb grazu, tai be galo svarbu makeninant
2) prideda papildomo isivaizduojamo ar faktinio saugumo nugarai
3) gerina aerodinamika prie 324 kmh
beje, kiek sake, su dvieju daliu apranga ne visose kaimyninese trasose ileidzia
1) kupra lb grazu, tai be galo svarbu makeninant
2) prideda papildomo isivaizduojamo ar faktinio saugumo nugarai
3) gerina aerodinamika prie 324 kmh
beje, kiek sake, su dvieju daliu apranga ne visose kaimyninese trasose ileidzia
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
tai kad viena ausimi girdejau, kad kol susegama - nesvarbu ar dvieju ar trylikos daliu.
+2/-14