OT: smartfonas for sale
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
Re: OT: smartfonas for sale
batareike labai priklauso nuo to, kaip telefona susikonfigini. Darbe kai dave galaxy s, irgi internete buvau prisiskaites kad max darbo diena atlaiko. Dabar pasiziuriu i savo telefona - uptime 3d 17h, battery level 53%. Man telefonas nera zaisliukas, visokie internetai jame naudojami itin retai, tai batareike 7-8 dienas laiko. Aisku, jei prisijungsi visokiu pasto sinchronizaciju, kitokiu nesamoniu, tai krausi kasdien. Jei pradesi zaidimus zaist, tai ir per pora valandu galima batareike uzmusht. Jei naudoji telefona kaip kompa, tai ir tikekis krauti kaip kompa. Juk nesitiki kad tavo laptopo batareike laikys savaite?
padiuskutavom ir užteks, negadinkit man skelbimo.
O beja, kad norit įsitikinti kad androidinis smartfonas iš tikrųjų yra achujienai apupienas daigtas, tai sabžektas kaip tik tam labai tiktų ir už nedaug litų.
O beja, kad norit įsitikinti kad androidinis smartfonas iš tikrųjų yra achujienai apupienas daigtas, tai sabžektas kaip tik tam labai tiktų ir už nedaug litų.
kieno buvo sunki vaikyste tai tiem daba androidas pades isgydyt traumas?Yvl wrote:as vakar isitikinau dar karta
less teeth, more tits.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
tckd wrote:o kas tam osui negerai? brauzeris su pastu neveikia? neskambina? smsu neraso? sudinu appsu maziau? puse juzeriu gal daugiau ir nereikia![]()
![]()
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
labadiena,
savo paklausima uzdarau: expired
savo paklausima uzdarau: expired
Last edited by mindaugasa vol.2 on 22 Dec 2011, 20:21, edited 1 time in total.
cross cojones PC
ezhiuk o ka tu gero darai su tuo galaxy s? nu kaip tu ji ten naudoji?ezhiukas wrote:batareike labai priklauso nuo to, kaip telefona susikonfigini. Darbe kai dave galaxy s, irgi internete buvau prisiskaites kad max darbo diena atlaiko. Dabar pasiziuriu i savo telefona - uptime 3d 17h, battery level 53%. Man telefonas nera zaisliukas, visokie internetai jame naudojami itin retai, tai batareike 7-8 dienas laiko. Aisku, jei prisijungsi visokiu pasto sinchronizaciju, kitokiu nesamoniu, tai krausi kasdien. Jei pradesi zaidimus zaist, tai ir per pora valandu galima batareike uzmusht. Jei naudoji telefona kaip kompa, tai ir tikekis krauti kaip kompa. Juk nesitiki kad tavo laptopo batareike laikys savaite?
aha, tikrai - kaip tu ji naudoji, kad visai nenaudoji?Username wrote:
ezhiuk o ka tu gero darai su tuo galaxy s? nu kaip tu ji ten naudoji?
- ezhiukas
naudoju kaip telefona - skambinimui. O ne zaidimam, visokiems pashtam ir fb.
tai o kam tada pusplyte kišenėje tampytis?ezhiukas wrote:naudoju kaip telefona - skambinimui. O ne zaidimam, visokiems pashtam ir fb.
- ezhiukas
koki darbe dave, toki ir tampausi. Negi as dabar telefona pirksiu uz savo babkes. Tuo labiau kad kartais ir koks gps ar kitas papildomas navarotas pravercia.