Sezon nr. 2013
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Sezon nr. 2013
isjunk AutoRotate Samsunge.. bent jau matysi, kai fotkes kreivos 
Dzūkų tankai nerūdija!
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
+8C - negali neprasmaugt
Nuo asfalto nuvažiuot dar ankstoka - buvo juokingas, kai reikėjo apsisukti apledėjusioj provėžoj

gariūndabė sparčiai tirpsta:

autostrada ant kruizinio 120kmh -
Nuo asfalto nuvažiuot dar ankstoka - buvo juokingas, kai reikėjo apsisukti apledėjusioj provėžoj

gariūndabė sparčiai tirpsta:

autostrada ant kruizinio 120kmh -
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Su salyga, kad velyva pavasari pakeis ankstyvas rudu, traxas su rezultatatu 170km, realiai pretenduoja i labiausio baikerio awordsa.
mobile mindaugasa
mobile mindaugasa
cross cojones PC
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
taip, su 55km pretenduoju į balandžio mėn. awardsusmindaugasa vol.2 wrote:Su salyga, kad velyva pavasari pakeis ankstyvas rudu, traxas su rezultatatu 170km, realiai pretenduoja i labiausio baikerio awordsa.
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Uzlipau traxui ant kulnu. Draugas dave pavaziuoti, su salyga, kad neispurvinsiu.
Tai juokingas cyclespirit kombinzonas su ikltu ant termoapatiniu jau buvo per karsta. Dar sunervino nolano vizorius: rasjoa, rupuze, kaip paprasytas. Raik pinlocko.
mobile mindaugasa
Tai juokingas cyclespirit kombinzonas su ikltu ant termoapatiniu jau buvo per karsta. Dar sunervino nolano vizorius: rasjoa, rupuze, kaip paprasytas. Raik pinlocko.
mobile mindaugasa
cross cojones PC
Sudaruau konkurencija su 99 km, biski vejas, biski rankenas pasisildziau, bet visks uore, sutikau kokiu 10 vnt. matarciklinku.
less teeth, more tits.
hm ir tučka ten buvo? o mus su aliajsu sutikai?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
sudarau konkurenciją su virš 200. po ratuko su baubu grįžau namo, bet supratau, kad tai amebiška, todėl rajdinau iki sutemų.

edit: o dabar esu leisgyvis ir pisu alų ibo, pasirodo, tai pusė bybio ma(n)kštelė. jau buvau pamiršęs ehehe
edit: o dabar esu leisgyvis ir pisu alų ibo, pasirodo, tai pusė bybio ma(n)kštelė. jau buvau pamiršęs ehehe
noriu būt toks kaip aš