storms wrote:prastumei begemota?Renaz wrote:E, vaziuokit davai. Su salyga, kad vaziuoju sestadieni i Regitra, tai neprisijungsiu! Rashyd, nestabdyk davai. Bus fun! Ne tik Vingio parke voveres ir ploshtinykus gazdyt!
Teoriskai taip. Rankipiniu negavau, bet pasake, kad niekam neduociau. Draugo draugas jams kaip pirma moca! Yra pro zapas piktas latvis, pasakes, akd atvaziuoju ir paimu, tik pasakyk.
Esu giliuose susimastymuose ka reiks jamt. Kudena matt kakzokia. Siaip vis tiek dideli graziau!
Bekeles ratai?
oho, stormas pats paklause ir pats atsake?!
Renaz, nepiktnaudziauk mygtuku "keisti"storms wrote:prastumei begemota?Renaz wrote:E, vaziuokit davai. Su salyga, kad vaziuoju sestadieni i Regitra, tai neprisijungsiu! Rashyd, nestabdyk davai. Bus fun! Ne tik Vingio parke voveres ir ploshtinykus gazdyt!
Teoriskai taip. Rankipiniu negavau, bet pasake, kad niekam neduociau. Draugo draugas jams kaip pirma moca! Yra pro zapas piktas latvis, pasakes, akd atvaziuoju ir paimu, tik pasakyk.
Esu giliuose susimastymuose ka reiks jamt. Kudena matyt kakzokia. Siaip vis tiek dideli graziau!
How do you get fast lap times? With ease.
Teoriskai taip. Rankipiniu negavau, bet pasake, kad niekam neduociau. Draugo draugas jams kaip pirma moca! Yra pro zapas piktas latvis, pasakes, akd atvaziuoju ir paimu, tik pasakyk.storms wrote:prastumei begemota?Renaz wrote:E, vaziuokit davai. Su salyga, kad vaziuoju sestadieni i Regitra, tai neprisijungsiu! Rashyd, nestabdyk davai. Bus fun! Ne tik Vingio parke voveres ir ploshtinykus gazdyt!
Esu giliuose susimastymuose ka reiks jamt. Kudena matyt kakzokia. Siaip vis tiek dideli graziau!
Pirma karta atleiskit, blynas sviles, ne ta mygtuka paspaudziau. Istaisiau ir be galo (siaip tai as su galu) atgailauju ir mushuosi i krutine. Ar atleisit?w919 wrote:Renaz, nepiktnaudziauk mygtuku "keisti"storms wrote:prastumei begemota?Renaz wrote:E, vaziuokit davai. Su salyga, kad vaziuoju sestadieni i Regitra, tai neprisijungsiu! Rashyd, nestabdyk davai. Bus fun! Ne tik Vingio parke voveres ir ploshtinykus gazdyt!
As tai skaiciau, kad taikiau i DRZ, bet mano taikini apkalbejo tulas ziune, sakes, kad bandes ir jam nepatiko, kad turejo smaugt ta DRZ, kad jis vaziuotu. Man aisku labiausiai prie sirdies gal va toks aparats butu...storms wrote:o tai i ka taikai
?
skaitau bergas tau prie zydru akiu tiktu!
http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1217955420&
Bet nepatinka kick starteris, nepatinka mazas bakas! Noriu elektrinio pakurimo! Ir kokiu gal 500cc, jei mocas svers apie 130? Bo palyginus kg/kw santyki, DRZ 0,3, Dominatorius 0,26... Tai ne baisus skirtumelis gaunasi ne?
vaziavau su Aruno drz'tu tai irgi galiu pasakyti, reik ta dr'zta smaugti kaip mano 250 ccm, nes nuo zemu nichrena nevalyt. ta pati galiu pasakyti ir su vee sm'u.
so isvada imho jau geriau pyktas aparatas (alia husbergas, huskis, ktm'as) ir kas pora sezonu perrenkamas variklis, nei priduses motas be jokio malumo
so isvada imho jau geriau pyktas aparatas (alia husbergas, huskis, ktm'as) ir kas pora sezonu perrenkamas variklis, nei priduses motas be jokio malumo
Zinau as ta Egdiju is Zarasu. Sneka daugiau negu tyli, o tyli beveik niekad. nenoriu as su juo jokiu reikalu turet, nepatikimas jis man atrodo._hey wrote:TAIP PAT renai, jei ieskai tokio, kaip mobile.de linke, tai skambink Egidijui i Zarasus - sake turi viena toki ledini pardavimui, tik nededa i skelbimus, nes "jei nenupirks, tai pats vazines"
jo adventuris jau menuo pas shumi stovi, nes tas nesugeba tepalu pakeisti - filtriuko is kauno neiseina atsisiusti. skaitau pradesiu keisti tepalus savo garaziuky - gal greiciau susitaupysiu bergui
:?:
o antras ktm'as - su visais tiuningais MX baijkas is Dino.
bac bac ten zveris - jau sedint ant jo baisu, kad tas neissoks is po taves kaip netasytas zirgas.
o antras ktm'as - su visais tiuningais MX baijkas is Dino.
bac bac ten zveris - jau sedint ant jo baisu, kad tas neissoks is po taves kaip netasytas zirgas.