parashysiu ble!
Achujienai! Zvengiu kaip koks begemotas!!! (tikiuosi jie zvengia kazkaip panasiai kaip as dabar)gonzas wrote:tai jo, kam zenytis su graziu drakonu, ji ishlaikyti, popinti ir panasiai.........
juk galima isigyti gumini drakona. nei prota knisa del motociklo, nei del alaus neknisa ir ishpist visada gali ir per langa ishmest. o kainuoja tik 299.90 visam gyvenimui.
edit: dedu gonzui pliusa. toliau tikiu Kaledu seneliu ir auksarankiu staliumi!
ai, dar palyginimui viena sugalvojau toki:
kam eiti sportuoti su kedais, o i shokius su lakierkom?!
juk visur galima su botais/kaliosaijs.
pigiau daxuje kartu, praktishkiau (nei shniureliu risht, nei prisemsi ir dar ispirt neprieteliui galima).
p.s.
kai jau zinoma, priesh shudabridi nieko neturiu. lygiai kaip ir britwos kad neturiu.
edit: aciu uzh pliusa. stalius tai nx, dirba diena-nakti. atejo ir jo aukso laikai. tiek nauju butu ir namu statoma, yra ka irengineti.
edit part 2: kada bus mano, magnetolu statytojo laikai? ir ishvis, pradejo gamint mashians, kur nei maga pavogsi, nei ka. tai ir man ner ka istatinet paskui i tuscia skyle.
kam eiti sportuoti su kedais, o i shokius su lakierkom?!
juk visur galima su botais/kaliosaijs.
pigiau daxuje kartu, praktishkiau (nei shniureliu risht, nei prisemsi ir dar ispirt neprieteliui galima).
p.s.
kai jau zinoma, priesh shudabridi nieko neturiu. lygiai kaip ir britwos kad neturiu.
edit: aciu uzh pliusa. stalius tai nx, dirba diena-nakti. atejo ir jo aukso laikai. tiek nauju butu ir namu statoma, yra ka irengineti.
edit part 2: kada bus mano, magnetolu statytojo laikai? ir ishvis, pradejo gamint mashians, kur nei maga pavogsi, nei ka. tai ir man ner ka istatinet paskui i tuscia skyle.
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Nu jo blia, suprantu.
Nx zhianytis su miela lietuvaite, kuri dziaugtusi su tavim rytine kiausiniene, suprastu tavo subtilius bajerius, klausytu ta pacia muzika ir varytu su tavim i naktine zvejyba, jeigu galimibes leidzia:
-apizhianyt su kruciausia manekene, kuri taves niekad nemyles, shnioksh koksa, pisis uz akiu su savo vadibininku, reikalaus kailiniu su kapishonu, bet uztat jusu nuotrauka des i kas antra "Zmoniu" numeri, o puse lietuvos kaimieciu drocins, ziuredami i "Vakaro ziniu kalendoriu", kur spalio menesyje bus tavo nuostabi zmonele
Nx zhianytis su miela lietuvaite, kuri dziaugtusi su tavim rytine kiausiniene, suprastu tavo subtilius bajerius, klausytu ta pacia muzika ir varytu su tavim i naktine zvejyba, jeigu galimibes leidzia:
-apizhianyt su kruciausia manekene, kuri taves niekad nemyles, shnioksh koksa, pisis uz akiu su savo vadibininku, reikalaus kailiniu su kapishonu, bet uztat jusu nuotrauka des i kas antra "Zmoniu" numeri, o puse lietuvos kaimieciu drocins, ziuredami i "Vakaro ziniu kalendoriu", kur spalio menesyje bus tavo nuostabi zmonele
Citus, Altus, Fortus!
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Kai ka? Kas ce per technologija? As 4 metus be mago vazineju, bo 3 (beveik is eiles) isluptu magu nutariau, kad nesidesiu bo vistiek pavogs. Yra kokiu tai mandru techniku? Bo nesiotis su savim i Maxima stot i eile ir po pazastim laikyt mageli ne fasonas. Parasyk.gonzas wrote: edit part 2: kada bus mano, magnetolu statytojo laikai? ir ishvis, pradejo gamint mashians, kur nei maga pavogsi, nei ka. tai ir man ner ka istatinet paskui i tuscia skyle.
Beje, jei jau pradejom tai kokio velnio pas mane pastoviai centrinio tai vienas tai kitas avriokas perdega. Ne tai, kad daznai, bet jau uzkniso keist po 60 Lt.