mcusa.com 2007 WR450F/250F First Ride
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
RMZ450 4 shaibu deze yra shlovinama krosistu, bet enduro applicatijonui jinai nelabai tinka. Yra nemazai publikos su RMZ450 mishkuose, bet tas reikalauja nemazai motoparuosimo.
Cia yr visai idomus RMZ450 vs RM250 woods shooutoutas:
http://forums.everything2stroke.com/suz ... otout.html
Ore skraido nemazai spekuliaciju, kad kitais metais gausim RMZ450X su 5 speed ir EFI. Pagrindo tam yra, ba siumetis LTR450 quadas turi kaip tik RMZetini varinkeli su 5 shaibom ir ipurskimu.
Renaz, parsiduociau uz 25000 Lt vienetini mokesti, kuris garantuotu 6 menesius yamahos shlovinimo. Uz tuos pinigus nusipirkciau nauja suzuki.
WR450 - is visu yamahu labijausiai man patinkanti yamaha, though!
Cia yr visai idomus RMZ450 vs RM250 woods shooutoutas:
http://forums.everything2stroke.com/suz ... otout.html
Ore skraido nemazai spekuliaciju, kad kitais metais gausim RMZ450X su 5 speed ir EFI. Pagrindo tam yra, ba siumetis LTR450 quadas turi kaip tik RMZetini varinkeli su 5 shaibom ir ipurskimu.
Renaz, parsiduociau uz 25000 Lt vienetini mokesti, kuris garantuotu 6 menesius yamahos shlovinimo. Uz tuos pinigus nusipirkciau nauja suzuki.
WR450 - is visu yamahu labijausiai man patinkanti yamaha, though!
Citus, Altus, Fortus!
a vat pirmosiuose mano enruro postuose buvo nepasitenkinimo trumpais pirmais begiais (6) , o dabar skaitau, kad 1 begis galetu but dar trumpesnis!Renaz wrote:As kazkodel skaitau, akd trumpesni begiai reiskia tai, kad gali vaziuot leciau sudetingose salygose ne droziant sankaba, o isnaudojant variaka jo darbiniame diapozone. Parasykit ar gerai mastau, nes siaip esu fleitistas.
Dar skaitau, kad jei vaziuot greiciau, man su savo nedominuojanciu Dominatorium prie 100 km, noredavosi jungt 6 begi, kurio nebuvo. Kuo tai susije nesuvedu.
4 begiai veda prie tolygesnio, moteriskesnio charakterio, mazesnio sproginejimo bei didesnio juzerfriendliskumo. Skaitau.
letam tsakant grozejimuisi gamta!
dar nieko. greitai pirmas bus per letas, antras per greitas. vat tada buna funstorms wrote: a vat pirmosiuose mano enruro postuose buvo nepasitenkinimo trumpais pirmais begiais (6) , o dabar skaitau, kad 1 begis galetu but dar trumpesnis!
letam tsakant grozejimuisi gamta!